Hos Alterna Huse har alle råd til nybyggeri

Når de hårdt tjente penge skal investeres i et nyt hjem, er det alfa og omega at finde de rette rammer, hvor familien trives de næste mange år. Tager man skridtet til at bygge sig eget hus fra bundet, er der utallige spørgsmål, der skal besvare og mange bekymringer, som skal tackles. Hos Alterna Huse ved vi, hvor vigtigt det er at finde det helt rigtige byggefirma, som man føler sig tryg ved at ligge familiens fremtidige hjem i hænderne hos.

Alterna Huse er et familiedrevet foretagende, der har bygget kvalitetssikre huse til den danske befolkning i mere end 40 år.

Vi bygger på sønderjyske værdier

Her er du ikke bare endnu et nummer i rækken, men en del af familien, når du vælger os til at bygge dit drømmehus. For os handler det om at levere et godt stykke arbejde, hvor du føler dig hjemme og kan se en fremtid. Som en familieejet virksomhed, fokuserer vi på at skabe trygge rammer med velkendte ansigter, så du er bekendt med dine håndværkere og os på kontoret. Det mener vi er med til at skabe et stor personligt engagement, når vi rådgiver jer og bygger jeres drømmehus.

Vi ønsker ikke at konkurrer med de storespillere på markedet – vi sætter en ære i at skabe tillid, vise vores faglige dygtighed og levere top kvalitet. Grundet vores økonomiske stabilitet har du mulighed for først at betale ved indflytning. Det mener vi skaber overblik for alle parter involveret.

Hus med sjæl og varme

Alle har forskellige behov og ønsker for deres bolig, derfor tilbyder vi hos Alterna Huse forskellige udgaver af vores typehuse, så du kan finde den retter løsning for dig og din familie. H-hus, vinkelhus, længehus, kampagnehus

Uanset dit valg af typehus, vil du aldrig opleve at stå tilbage med et anonymt hus bestående af fire murstensvægge. Alterna Huse fokuserer på at aflevere et hjem, der byder velkommen med sjæl og varme.

Fordelen ved et typehus

Fordelen ved at vælge et typehus ligger i den enkelte udformning, som er gennemprøvet flere gange. Derudover er selve processen kort sammenlignet med andre byggeprocesser, da tegninger og beregninger på hustypen allerede er udarbejdet. Er man ikke sikker på, hvilket typehus, man foretrækker er det muligt at besøge et udstillingshus, hvor man kan få et fysisk indblik i alle boligens fordele og bekvemmeligheder.

For at tilfredsstille alles behov og ønsker for en fremtidig bolig fokuserer vi på fire forskellige typehuse: Knækhus, længehus, h-hus og vinklehus.

Vinkelhus

Formår man at placere huset rigtigt på grunden, giver vinkelhuset en masse muligheder. Hustypen kan tilpasset på stort set alle byggegrunde, og denne hustype giver samtidig muligheder for læ og lysindfald.

Længehus

Er man tilhænger af klassisk byggeri, så er det traditionelle lægehus det rette valg for dig. Her er der tale om en praktisk konstruktion, som er smuk og simpel og let at indrette.

Knækhus

Knækhuset tilbyder mange af de samme fordele som længehuset og vinkelhuset. Dette typehus er for dig, der ønsker et mere utraditionelt hus med skæve vinkler. Det passer specielt godt på lidt uregelmæssige grunde.

H-hus

Er man på jagt efter en huskonstruktion, hvor der er mulighed for opdelt børne- og voksenafdeling, så er h-huset det oplagte valg. Her er køkken og stuen centrum for hjemmet, hvor hele familien kan opholde dig dagligt.

Lad ikke økonomien holde dig tilbage – kampagnehuset indeholder alt, hvad du har brug for

Der er mange ting at tage stilling til, når et nyt hus skal bygges: isolering, stikledning, ansøgning om byggetilladelse og meget mere. For det utrænede øje er det en uoverskuelig proces at komme igennem. Derfor tilbyder Alterna Huse kampagnehuse, hvor der er inkluderet en værdipakke. Således skal du ikke tage stilling til byggelove og praktiske gøremål, men bare glæde dig til at slå benene op i dit nye hjem.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan Alterna Huse kan bygge din drømmebolig? Kontakt dem her!

You may also like...