Pantibiler.dk tilbyder lån ved at tage pant i bil

Har du hørt om Pantibiler.dk? Det er en virksomhed, der tilbyder en anderledes form for lån, end hvad man ellers er vant til. De fleste kender situationen, hvor man godt kunne bruge lidt flere penge mellem hænderne. Det kan være, at der opstår en uforudset udgift som fx en skade på bilen eller lignende, der skal betales. Det kan også være, at man ønsker sig lidt flere penge til at forsøde hverdagen, fx omkring jul, eller hvis man gerne vil ud at rejse. Derfor er det mange forskellige typer af mennesker, der er interesserede i at tage en eller anden form for lån. Men det er desværre de færreste, der kender til muligheden med at låne penge ved at tage pant i sin bil. Det er en både hurtig og nem løsning for dem, der har en bil.

Der er flere fordele ved den slags lån

Der er mange fordele ved at tage et lån med pant i bil frem for et traditionelt lån. De fleste vil umiddelbart tænke, at man skal gå i banken, når man har brug for ekstra penge. Dog skal man huske på, at man i banken sætter banken i en risiko, hvis man ikke kan betale tilbage. Derfor vil de gå ens økonomi igennem, inden de giver tilladelse til et lån. Det kan i mange tilfælde resultere i lang ventetid, før lånet bliver godkendt. Det kan i nogle tilfælde være fint, men hvis man står med en presserende udgift som fx en ubetalt regning, nytter det ikke noget, at man skal vente længe på at få pengene på sin konto. Hvis man gerne vil have pengene nu og her, kan alternativet med at tage pant i sin bil altså være værd at overveje.

Derfor giver det mening

Der er en del, der tænker, at det at tage pant i bilen er en anden form for kvik- eller forbrugslån. Der er dog stor forskel på de to typer lån. Med kvik- og forbrugslån er der ikke stillet sikkerhed for lånet, og derfor vil der være høje renter, så låneudbyder er sikker på at få sine penge hjem igen. Når du tager pant i bil via Pantibiler.dk, står din bil som sikkerhed for lånet. Derfor er det ikke på samme måde dyrt at låne ved at tage pant i sin bil. Hvis man alligevel har en bil stående i garagen, er det en god måde at få adgang til de penge, som man står og mangler.

Pant i bil – sådan fungerer det

Som sagt er der ikke mange, der kender til muligheden med pant i bil. Derfor er der heller ikke mange, der ved, hvordan det fungerer. Man kunne være tilbøjelig til at tro, det er en besværlig proces, men det er ikke tilfældet. Tværtimod. Det hele starter på Pantibiler.dk, hvor man sender en ansøgning. Derefter bliver bilen vurderet, og man får et tilbud på et lån. På den måde ved man, hvad man går ind til, inden man binder sig til noget. Med pant i bil er man fri for skjulte gebyrer og andre grimme overraskelser hen ad vejen. Hvis du vælger at sige ja til tilbuddet, udarbejdes en kontrakt. Når den er underskrevet af begge parter, bliver pengene sat ind på din konto.

Salg med tilbagekøb

At tage pant i sin bil kan også beskrives som, at man sælger den med tilbagekøb. Det betyder, at man sælger den til Pantibiler.dk, indtil man igen har penge til at købe den tilbage. Og der er ingen grund til at fortvivle, hvis man er en af dem, der er afhængig af sin bil i hverdagen. Når man tager pant i sin bil, lejer man nemlig bilen af Pantibiler.dk, indtil man er klar til at købe den tilbage. Derfor kan man køre i sin bil, præcis som man plejer, selvom man har valgt at pantsætte den. Derfor er det at tage pant i sin bil i stedet for at tage et traditionelt lån en løsning, der er værd at overveje. Det er både nemt, hurtigt og sikkert. Og hvis du ikke er sikker på, om du vil tage pant i din bil, kan du altid starte med at sende en ansøgning og se, hvad du egentlig kan få udbetalt ved at tage pant i din bil.

You may also like...