Vær med til at designe jeres egne vielsesringe

For nogle mennesker er brylluppet noget, man går og drømmer om mange år forinden. Man går måske og skaber idéer i hovedet om, hvordan det hele skal forgå. Hvor brylluppet skal afholdes, hvordan ens outfit skal se ud, hvilken kage man skal have, og ikke mindst hvordan vielsesringene skal se ud. Mens nogen har en klar idé om, hvordan vielsesringen skal se ud, er der andre, der enten har alt for mange idéer eller også slet ingen. I alle tilfælde kan det være en mulighed selv at være inde over designet.

Hvis du er typen, som har et entydigt og klart billede af, hvordan vielsesringen ser ud, så kan det være svært at finde en i smykkeforretningerne. Du har allerede designet ringen i hovedet, og du kan bare ikke rigtig finde de vielsesringe, der lever op til dine drømme og forventninger. Derudover kommer selvfølgelig, at din partner i de fleste tilfælde også gerne vil have lidt indflydelse på, hvordan ringene skal se ud. Det stiller endnu flere krav til designet. I et sådant tilfælde kan det være en velsignelse fra oven, at I selv kan påvirke, hvordan de skal se ud. Hos Guldsmed Dirks i Rødovre og på Frederiksberg har man specialiseret sig i vielsesringe. Og her kan I gratis og uforpligtende booke en snak med en ekspert, hvor I kan snakke design og materialer.

Når vielsesringene kræver inspiration

Det er som sagt ikke alle, der præcist ved, hvad de godt vil have. For nogle peger idéerne måske i mange forskellige retninger, hvorfor det kan være svært at tage den endegyldige beslutning. Skal det være den klassiske ring med det enkle design, som aldrig går af mode? Skal det være den kantede og unikke carbon-ring, som ingen andre har? Eller skal det være vielsesringene med de helt særprægede blå sten, som afspejler jeres personlighed?

Først og fremmest er det en god idé at tage ud til guldsmeden og få kigget på en masse forskellige vielsesringe. Hvis du tager et kig på Guldsmed Dirks’ vielsesringe, har du også mulighed for at se modellerne online. Det kan give en bedre indikation af, hvilken retning I vil gå i. Er I stadig lige så forvirrede, kan I bruge den bookede time til at dele jeres forskellige idéer med specialisten. Ved at få nogle professionelle input og råd til, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan, er der grobund for, at I bliver klogere og dermed finde de perfekte vielsesringe.

You may also like...