Dagens inspiration: Ole Lynggaard smykker

Ole Lynggaard er et brand, som har mange år på bagen i Danmark. Det giver en vis ethos, hvis vi snakker appelformer. Brandet har da også formået at blive dansk hofleverandør. Men det er ikke uden grund, at det danske brand har sneget sig godt og grundigt op af popularitetslisten og ind i vores hjerter. Smykkerne fra Ole Lynggaard er præget af eksklusivitet, historie og ikke mindst kvalitet. Og det er lige præcis sådanne værdier, du betaler for. Men til gengæld får du et smykke – eller flere – som du uden tvivl vil blive rigtig glad for og som vil holde i mange år. Ved at tage en tur gennem Ole Lynggaards kollektioner vil du hurtigt kunne mærke det særprægede univers. Du kan forvente at finde både ringe, halsskæder, armbånd, øreringe og charms.

Ringe fra Ole Lynggaard

Du kan se fulde overblik over ringe fra Ole Lynggaard her. De smukke ringe indebærer både forskellige sten, forskellige råmaterialer (guld, sølv) og forskellige designs. En ring er ofte et utroligt personligt smykke. Det kan være fordi, det er arvesmykke, fordi det er et smykke, du går med til dagligt, eller fordi det har en helt særligt betydning. En vielsesring og en forlovelsesring er eksempler på, hvordan ringen kan have en helt særligt betydning og symbolik.

Med en ring fra Ole Lynggaard vil du få eksklusivitet og stil. Måske den endda bliver svær at tage af igen.

Armbånd fra Ole Lynggaard

Et armbånd kan nogle gange gå lidt i glemmebogen, da vi ofte har større tendens til at vælge ringe, halskæder og øreringe. Det er dog ikke tilfældet med et armbånd fra Ole Lynggaard. Og du vil potentielt have lyst til at bære smykket i alle døgnets 24 timer. Du finder et godt miks af forskellige designs i kollektionen. Der er brugt lædermateriale til den mere kantede armbåndsmodel, og der er brugt sølv og karater i et vinterfrost-design. Ole Lynggaard armbåndene dækker altså flere stilarter. Der hentes inspiration fra naturen, hvilket tydeligt kommer til udtryk i designet. Leaves, winter frost og shooting stars er alle navne, du vil møde.

Hvis du ønsker at se Ole Lynggaard smykkerne i fysisk form, kan du besøge eksempelvis Guldsmed Dirks butik i Rødovre.

You may also like...