Låsesmed med fokus på faglighed og professionalisme

Der findes mange dygtige låsesmede rundt om i landet. Men det gælder ikke kun at finde dem, der er dygtige, det handler også om at finde dem, man har tillid til og som giver god rådgivning. En af de ting, der er afgørende for, om man ringer til den samme låsesmed anden gang, man skal bruge servicen, er tidligere erfaringer. Du kan sagtens have fået udført et arbejde, der ikke har været noget at klage over, men din kundeoplevelse vejer nogle gange lige så tungt. AB Låseservice er et firma, der har forstået, at netop kundeoplevelsen fylder rigtig meget.

Hvem er AB Låseservice?

AB Låseservice er en låsesmed, der oprindeligt startede i Norge. Afdelingerne i Norge (Oslo og Bærum) tæller nu to, og der dækkes et forholdsvis stort område. Men låsesmeden er også at finde i Danmark – nærmere i Odense – hvor tilliden til kunden er i højsæde. De kerneområder, der vægtes højest i virksomheden, er høj faglighed og kundeoplevelse. Rent lavpraktisk betyder det, at du både får en service, som er udført med høj professionalisme, samt gennemsigtighed i alle processer. De opgaver, der udføres, skal du som kunde følge med i, og du skal være underettet om prisens grundlag.

En låsesmed kan bruges til mange forskellige ting og problemer i hjemmet. Der er de klassiske opgaver, som blandt andet tæller at lukke op efter en smækket dør. Men der er også de mere analyserende opgaver, som for eksempel kunne være at lave en sikkerhedsvurdering. I en sådan opgave vurderer låsesmeden – ud fra dine nuværende låse og tiltag – hvor sikker din bolig er. Er der noget, du bør opgradere? Er der gode råd i forhold til, hvad du skal være obs på? Mange ved ikke, at de har en forældet lås, og det er ærgeligt at finde ud af, når først det er for sent.

Både AB Låseservices afdeling i Odense og I Norge tilbyder døgnservice. Har du brug for en låsesmed, kan du nedenfor finde kontaktoplysninger:

AB Låseservice
Byghøjvej 14, 5250 Odense SV
Tlf: +45 42 50 62 72
Mail: info@ablaseservice.dk

AB Låsservice NO
Arnstein Arnebergsvei 30, 1366 Lysaker
TLf: +47 40 12 00 50
Mail: info@ablaasservice.no

 

You may also like...