Din låsesmed på Østerbro, Vesterbro og resten af København

København er, ligesom alle andre hovedstæder verdenen over, en storby fuld af liv og menneskemylder. Rigtig mange danskere har fast bopæl midt i denne travle hovedstad, men især bydelene Østerbro og Vesterbro er tæt bebygget, hvorfor vi hos Låsesmed København har erfaret, at det er nødvendigt med en låsesmed på både Østerbro og Vesterbro.

Hvorfor har du brug for låseteknisk assistance?

Der kan overordnet set være to årsager til, at man har brug for at ringe efter en af vores dygtige låsesmed på enten Østerbro eller Vesterbro; enten har man selvforskyldt mistet sine nøgler eller smækket sig ude, eller også er nøglerne blevet stjålet, hvorfor man frygter indbrud og skal derfor have skiftet låsen, eller også vil man gerne gardere sig mod indbrud og have lavet et sikkerhedstjek af sin bolig. Selvfølgelig kan der være andre end nævnte grunde til at kontakte en låsesmed på Vesterbro eller Østerbro, men årsagerne er som regel enten selvforskyldt eller forebyggende.

Det tilbyder vi:

Hos Låsesmed København sætter vi altid kunden i første række, og derfor har vi valgt at tilbyde døgnservice i hele Storkøbenhavn og Indre By, herunder også Østerbro og Vesterbro. Det betyder, at uanset hvad tid på døgnet du fx har smækket dig ude, om det er søndag, hverdag eller juleaften, har du altid mulighed for at kontakte os, og så sender vi en låsesmed ud til dig med det samme.

Vi tilbyder samtlige låsetekniske services, men for at give dig et overblik, har vi lavet følgende oversigt over, hvad vi kan tilbyde:

•    Oplukning og omkodning af låse
•    Reparation af nye såvel som gamle låse samt ved indbrudsskader
•    Montering af alarmer og låse, herunder også elektroniske låse, for at øge sikkerheden i hjemmet
•    Gratis sikkerhedstjek

Gratis sikkerhedstjek:

Vores låsesmede på Vesterbro og Østerbro har mange års erfaring inden for branchen, og samtidig har de et stort kendskab til bydelene og de øvrige områder, hvorfor de med rette kan udføre et komplet sikkerhedstjek af din bolig. Her besigtiger låsesmeden på henholdsvis Østerbro og Vesterbro din bolig for eventuelle låsetekniske fejl og/eller mangler og vil ligeledes komme med løsningsforslag til bedre sikring i hjemmet.

Østerbro og Vesterbro er bydele, hvor risikoen for indbrud er stor, og mange føler sig usikre i deres hjem. Er du en af dem, kan du altid ringe til vores Låsesmed på Østerbro eller Vesterbro og bede om at få et gratis sikkerhedstjek af din bolig.

You may also like...

1 Response

  1. Amalie S siger:

    Hvor ligger låsesmeden på Østerbro henne? Jeg har brug for ham nemlig, men jeg ved ikke helt, hvordan jeg får fat på ham :S

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *