Et nyt tag kan i dag laves af mange forskellige typer

Et nyt tag kan tage mange former. Den mest gængse type er tegltage. Disse står alene for over halvdelen af alle tage, der lægges i Danmark i dag. De fås i matte og glaserede udformning, i alskens farver og diverse former.

En anden normal variant en betontagsten, der benyttes i næstflest tilfælde. De udmærker sig ved at være både stærke og omkostningseffektive. De er desuden billigere end almindelige teglsten, hvilket i sig selv er en stor fordel når man er midt i en finanskrise. Vil du have en billig men bestemt langtidsholdbar løsning, kan dette være det oplagte valg til dit nye tag.

En mere moderne form for nyt tag er zinktage, der også er både flotte og holdbare. Desuden er de nemmere at fragte og lægge, så omkostningerne ved at få lagt et nyt tag er også lave når man bruger zink.

Andre muligheder inkluderer skifertage, der udmærker sig ved at kræve minimal vedligeholdelse. Eventuelle skader kan på kort tid nemt rettes til af mening mand. Også med skifertage er der mange muligheder for forskellige former og farver. Du kan læse mere om dem på www.nyt-tag.dk.

Den sidste mulighed, vi vil anbefale, er tagpap. Det er en moderne form for materiale, der efterhånden har opnået samme robusthed som de gængse typer. Også tagpap er nemt at vedligeholde. Fordelen ved at benytte tagpap til et nyt tag, er at det er nemt at lægge, fordi det er nemt at forme omkring alle hjørner og kroge. Du kan med andre ord nemmest lægge tagpap, hvis du som ufaglært selv skal lægge dit tag.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *