Nyt og nyttigt tag

Hvis du overvejer at skifte det gamle tag ud med et nyt tag, er der gode råd at hente her. Få inspiration til valg af materialer som tegl, eternit, stål og betontagsten og få idéer til, hvad du skal tænke på, når du vil investere i et nyt tag.

Nyt tag af tegl
Hvis du vælger et nyt tag af tegl, er fordelen, at det holder i mange, mange år. Tegl holder mellem 50-65 år, så det er en god permanent løsning, som du kan leve sammen med i mange, mange år. Desuden ser det flot og klassisk ud. Tegl er dyrt og kræver vedligeholdelse, men du kan roligt stole på, at det holder længe.

Nyt tag af eternit
Eternit er et materiale, som holder i 35-40 år. Det findes i to varianter: bølgeeternit og skifereternit. Bølgeeternit og passer derfor til alle huse – også dem, som er lave og ikke kan klare at bære tunge materialer på toppen. Skifereternit er et tæt materiale, men det er ikke nemt at lægge på huset. Skifereternit skal også vedligeholdes og lappes en gang imellem. Alligevel er det en praktisk og god løsning, når du skal vælge et nyt tag til dit hjem.

Nyt tag af stål
Få et nyt tag af stål og det lever over dit hoved i op til 40 år. Stål er billigt, du kan lægge det over dit gamle paptag, og det kræver ikke den store vedligeholdelse, når det først er lagt på. Derfor kan det sagtens være et godt valg for dig. Ståltage ser fine ud og de skinner en lille bitte smule, når solen kommer forbi dit hus.

Nyt tag af betontagsten
Betontagsten er moderne, ligner teglsten og lever fra 50 til 70 år på dit tag, så det er en langtidsholdbar løsning og samtidig et smukt nyt tag. Betonsten er et billigt materiale, og det kan fås i flere skønne farver, der kan få dit hus til at skille sig ud fra naboens. Oven i det hele, kræver betontagsten ikke den store vedligeholdelse, så det holder sig fint. Det kan dog være en lille smule dyrt at lægge det på. Til gengæld er resultatet godt.

Vælg nyt tag med hjertet
Det er i høj grad et spørgsmål om smag og behag, når du vælger dit nye tag. Tænk på formen og om det passer sammen med husets farver og materialer, og tjek, om det kræver at du vedligeholder det. Levetiden er også en god idé at kigge på. Eftersom det ikke er hver dag, du vælger nyt tag, så vælg med hjertet. Find nyt tag og priser her.

nyt tag

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *