Vil du gøre dit pillefyr en tjeneste?

Hvis du nikkede ja til ovenstående spørgsmål, så skal du blot købe træpiller fra Tyskland. De er nemlig fuldt ud lige så gode, som dem du finder på det danske marked, og det gode er, at når du køber træpiller fra Tyskland, så gør du også tegnebogen en tjeneste. Der er nemlig penge at spare på den konto. I forvejen har du jo opdaget, at du sparer penge ved at fyre med træpiller, og om de så kommer fra Tyskland, er jo i virkeligheden sagen underordnet. Du skal jo ikke tale med dem.

Træpiller er vejen frem

Der er jo en god grund til, at så mange er begyndt at skifte deres gamle, miljøsvinende oliefyr ud, og i stedet investerer i et pillefyr eller en pilleovn. Når man fyrer med træpiller fra Tyskland, så skåner man miljøet, og det er virkelig her man som privat forbruger er med til at gøre en forskel. CO2 udslippet i verden er jo enormt, og det er hele tiden til debat på diverse klimakonferencer rundt om i verden.  Vi ved det skal nedsættes, og her har vi en mulighed for i vores små private hjem at gøre en reel forskel.

Mange mennesker har valgt træpillerne til, og endnu flere vil komme til det. Og mit bud er, at mange nybyggede huse vil blive født med pillefyr i fremtiden.

Så hold jer ikke tilbage, Være foregangsmænd og kvinder og hop på bølgen og køb pillefyr til fremtidens opvarmning af jeres hjem. Nu ved I også, at det er muligt at købe træpiller fra Tyskland, og dermed spare yderligere på regningen. Velkommen i klubben af miljøbevidste forbrugere.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *