Boserup Ejendomme: Slip for drift og administration

boserup ejendomme

Står du som ejer af en eller måske en hel række ejendomme, som du lejer ud, men orker du ikke selv at stå for hverken drift eller administration heraf? Har du overvejet at få andre til at varetage opgaven, komme uden om sliddet og selv fokusere på andre vigtige arbejdsopgaver?

Firmaet Boserup Ejendomsadministration A/S, i daglig tale bare Boserup ejendomme, er en veletableret og dynamisk virksomhed bestående af 15 kompetente og engagerede medarbejder. Boserup ejendomme dækker over et stort antal ejendomme, driver selv en betydelig ejendomsportefølje, og tilbyder derudover en bred vifte af serviceydelser inden for drift og administration af fast ejendom.

Boserup ejendomme sørger for enkeltstående ydelser

Måske hører du til den gruppe af ejere, der bedst selv kan lide at stå for administrationen af dine udlejningsejendomme, men som drømmer lidt om, at få noget hjælp og assistance til håndtering af visse sager? I så fald kan du finde hjælp hos Boserup ejendommes ansatte, der står klar til at hjælpe og assistere med de opgaver indenfor udlejning af ejendomme, du har brug for hjælp til. Boserup ejendomme administrerer en lang række udlejningsejendomme, og hver enkelt medarbejder ligger inde med klar og opdateret viden, om alt inden for lejelovgivning.

Boserup ejendomme varetager ofte enkeltstående ydelser indenfor områder der omhandler opkrævning af leje, udarbejdelse af bolig- og erhvervslejekontrakter, håndtering af indflytninger og fraflytninger, og meget andet. Sandsynligheden for at Boserup ejendomme kan hjælpe dig, er derfor meget høj.

… og erhvervsmæglerydelser

Udover at assistere med enkeltstående opgaver, så tilbyder Boserup ejendomme også en lang række erhvervsmæglerydelser inden for investeringsejendomsområdet for bolig og erhverv. Den afdeling hos Boserup ejendomme, der varetager erhvervsmæglerydelserne betjenes naturligvis udelukkende af dygtige statsautoriserede ejendomsmæglere og valuarer. Boserup ejendomme er aldeles uafhængige af kædeinteresser, og ikke har noget begrænsende forhold til hverken banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber.

Du vil altså problemfrit kunne trække på Boserup ejendomme, når du skal have udliciteret opgaver inden for alt fra salgsvurderinger, markedslejevurderinger af erhvervslejemål og rådgivning ved køb af investeringsejendomme. Du kan endvidere trygt lægge opgaver omhandlende salg eller afståelse af lejerettigheder til butikslokaler, formidling af projektfinansiering og generel rådgivning ved ejendomsprojekter i Boserup ejendommes hænder.

Udlej dine ejendomme med Boserup Ejendomsadministration A/S

Du kan læse meget mere om de forskellige ydelser, som Boserup ejendomme tilbyder på firmaets hjemmeside, hvor du også vil finde de rette kontaktoplysninger alt efter opgaven.

Følg Boserup Ejendomme på Facebook, Twitter og LinkedIn.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *