Jumbo Puslespil

Elsker man udfordringen ved at lægge puslespil og kan man ikke få nok af at lægge dem, så prøv et jumbo puslespil. En jumbo puslespil er et puslespil med rigtig mange prikker, hvilket gør det er mere udfordrende at lægge end et ellers normalt puslespil. Med de mange brikker, som godt kan være over tusind af, gør det man skal afsætte et bord det kan ligges på, mens man ligger sin jumbo puslespil. For når man først begynder at ligge et puslespil, er det ikke ret nemt at flytte og især ikke et jumbo puslespil, da det kan fylde en helt del.

Mange børn elsker udfordringen ved at ligge et godt gammeldags puslespil, hvor når de bliver ældre, så begynder at ligge jumbo puslespil, så sværhedsgraden er højere. Puslespil, her under også jumbo puslespil, er en meget gammelt stykke legetøj og har i årtier været populær at ligge og også for nogle, at sætte det i ramme bag efter. Nu om dage med computere, findes der også en masse puslespil til en computer, men det er ikke det samme som at ligge dem, med rigtige brikker, som når man sider ved computeren.

De fleste små puslespil er ikke ret dyre og ofte på tilbud i fx boghandlere der ofte sælger mange puslespil, og det samme med legetøjsbutikker, der altid har haft tradition for at sælge puslespil og jumbo puslespil. Selv små børn ligger puslespil, hvor det træner deres hjerne. Her er de puslespil de ligger kun med 4 brikker, men i takt med de bliver ældre og de udvikler sig mere, får de puslespil med flere og flere brikker. Til sidst når de er gamle nok, lægger de jumbo puslespil.

Så puslespil er for alle aldre, uanset om der er 4 brikker, eller 4.000 brikker, så er de altid et sikkert hit, men jo yngre barnet er, jo sjovere syntes de ofte det er at lægge det. I teenageralderen er det ikke det store hit at lægge fx jumbo puslespil, men for nogle syntes alligevel det er sjovt og går meget op i det.

Til pakkespil når det er jul, er det ikke et sjældent syn at nogen har puslespil med som pakker til pakkespillet. Tit er det, da puslespil i små udgaver i meget billige og til juletider, sælges ofte på tilbud. En fordel ved puslespil er også de kan genbruges igennem flere generationer af familien, uden de bliver alt for kedelige at lege med.

You may also like...

2 Responses

  1. Marie siger:

    Det lyder faktisk ret smart, det med at man kan lægge puslespil online, for jeg synes tit, at jeg render ind i det problem, at jeg begynder på et puslespil på sofabordet, og så går der flere uger, hvor jeg ikke kan bruge bordet, fordi puslespillet stadig ligger der.

  2. Amalie S siger:

    Puha, det er godt nok længe siden, jeg sidst har lagt et puslespil, men med det her vejr får man da helt lyst til bare at sidde derhjemme og hygge med et puslespil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *