Dukkevogne: Et yndlingslegetøj for børnehavens pige

Barndomsminder

Når man tænker tilbage på sin barndom, er det ofte sådanne minder som glimt af en særligt god familieudflugt i Tivoli eller de sjove lege i børnehaven, der dukker op på nethinden. For drenge tæller sidstnævnte blandt andet leg med diverse action-figurer og lignende, og for piger er det typisk dukker og dukkevogne.

Leg med dukker og dukkevogne er nemlig noget af det, som sandsynligvis aldrig kommer til at gå af mode blandt de yngre piger. Det er nemlig legetøj, som både giver fællesskab, hygge og masser af plads til personlige udfoldelse.

De fine dukkevogne

Piger i den alder er typisk ved at udvikle en begyndende interesse for mode og skønhed, og det er derfor naturligt at kaste sig ud i lege med dukkevogne. Der er nemlig masser af muligheder for at pynte vognen og give den et helt særligt udtryk, som er sigende for ens personlighed og smag.

Ting som dukkevognenes farve betyder derfor ofte meget, ligesom det også er vigtigt, hvad det er for nogle tæpper, der ligger i vognen. Det er nemlig ikke hvad som helst, der dur, og allerhelst skal det være noget fint og yndigt, som for eksempel et hvidt bomuldstæppe med blondekant.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *