Maling: Husk at bruge vådrumsmaling i køkkenet og badet

Denne artikel kommer til at handle om noget, som langt de fleste af kigger på flere gange dagligt, men vi tænker som regel ikke over, hvilken slags der er brugt. Ja, du har gættet fuldstændig rigtigt, der er tale om maling. Rigtig mange danskere er nemlig ikke klar over, at der skal bruges vådrumsmaling i rum, hvor væggene kan risikere at blive våde eller få fugt. Det kan fx være på badeværelset eller i køkkenet, og bruger man ikke en vådrumsmaling, kan man risikere, at malingen skaller af eller bliver ødelagt på en anden måde.

Forskellen på vådrumsmaling og almindelig maling

Den største forskel på vådrumsmaling og almindelig maling er, at vådrumsmalingen som regel kun bruges i rum, hvor der som tidligere nævnt kan komme fugt eller blive vådt på væggene, eller hvad det er, der er blevet malet. Skulle det ske, at man ikke bruger vådrumsmaling i et rum, hvor der rent faktisk ikke burde være malet med almindelig maling, kan man i værste fald risikere, at der opstår mug og skimmel, og det kan have store konsekvenser.

Hvor kan man købe vådrumsmaling henne?

Vådrumsmaling og almindelig maling kan købes online hos Promaling, som er en online farvehandler. Her kan man købe billig maling i alle størrelser og varianter, og så er der tilmed gratis fragt, så uanset om du står og skal male dit køkken, dit badeværelse, stuen eller soveværelset, kan du med garanti finde billig maling, herunder også vådrumsmaling, her.

Bor du på Sjælland, modtager du sågar din maling allerede den efterfølgende hverdag, og bor du i Jylland, på Fyn eller et andet sted i landet, modtager du malingen senest to hverdage efter købet. Der er altså både tid og penge at spare ved at købe sin maling online, og det er da også værd at tage med i sine overvejelser, hvis der skal males derhjemme.

Svanemærket kvalitetsmaling hos Promaling

Ud over at være klar over om det er vådrumsmaling eller almindelig maling, du skal bruge til dit maleprojekt, er det i disse tider også ualmindelig vigtigt at tænke på miljøet og ikke mindst din egen sundhed. Derfor kan du hos Promaling købe Svanemærket maling, og skulle der være en astmatiker eller en allergiker i familien, er Promalings astma- og allergivenlige produkter ligeledes anerkendt af det svenske Astma- og Allergiforbund.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *