Få varieret kost med fiskeolie fra Eye Q

Der er ikke nogen tvivl om, at en varieret kost er utroligt vigtig for et menneskes ve og vel. Hver dag og hver uge er der nogle bestemte mængder af en masse forskellige vitaminer, mineraler og antistoffer, som vi rådes til at få dækket. Det er ikke fordi, at det er livsfarligt at lade være, det er bare bedst for kroppen at overholde disse kostråd. Nogle gange kan det dog være en udfordring at indtage de ting, som er sunde for kroppen. Det kan skyldes allergi, det at være kræsen eller mangel på de givne fødevarer. Derfor er kosttilskud blevet til, for at assistere med det ugentlige behov for vigtige stoffer. Særligt er fiskeolie blevet benyttet i mange sammenhænge, hvad enten det produceres af Eye Q eller andre, så lad os behandle dette kosttilskud lidt nærmere.

Fiskeolie fra Eye Q er førende på markedet

Vi rådes til at spise fisk to gange om ugen. Måske har vi ikke mulighed for at købe fisk til husbehov, eller også er det bare for dyrt eller usmageligt i nogles øjne. Ligemeget hvad er fiskeolie et oplagt alternativ, fordi det kan erstatte indtag af fisk. Fiskeolie presses af kødet fra forskellige fisk, som sardiner og ansjoser, og tilsættes derefter nogle andre stoffer for at give et komplet produkt. Hos Eye Q sørger man blandt andet for at fjerne lugten og smagen af fisk, ved at gøre brug af en speciel, patenteret proces, der samtidigt bevarer det naturlige indhold af fedtsyrer i fisken. Der bliver ikke tilsat noget, der ikke er direkte gavnligt eller hvertfald neutralt for kroppen. Gelatinen i en Eye Q kapsel tilsættes for eksempel kun for, at den skal opnå en fast struktur, så de let kan indtages og sluges.

Hos Eye Q har man lagt vægt på at fremstille et produkt, som alle kan tage som kosttilskud. Kapslerne kan købes som helsekost i mange butikker, hvor man selvfølgelig også vil kunne finde konkurrende produkter. Alligevel peger mange anmeldelser og test på, at fiskeolie fra Eye Q er at foretrække.

Fiskeolies mange anvendelsesformer

I bund og grund er det en god idé at tage fiskeolie som kosttilskud, fordi det har mange gavnlige virkninger. For eksempel kan det være gavnligt for hukommelsen og indlæringen hos mange mennesker. Dette er grunden til, at nogle forældre med god grund lægger meget vægt på, at deres børn får et fast indtag af fiskeolie, enten gennem kost eller tilskud til denne. Hvis man køber Eye Q kapsler behøver man ikke skylle mange af dem ned på en dag, og de er ikke store i størrelsen, for med tiden kan man nøjes med 2 kapsler dagligt. Det kan de fleste nok overkomme.

Fiskeolie ordineres også som kosttilskud til mange hjertepatienter. Det er videnskabeligt bevist, at fiskeolie kan nedsætte risikoen markant for pludselig hjertedød eller gentagende hjerteanfald. Desuden kan det være i større mængder hjælpe diabetikere med at balancere blodets indhold af forskellige stoffer, ligesom fiskeolie også kan nedsætte blodtrykket. Dette sker fordi de flerumættede omega-3 fedtsyrer i fiskeolien trænger ind i cellemembranen omkring vores kropceller og omdannes til gavnlige signalstoffer. Det giver en stabil hjerterytme, udvider blodkarrene, modvirker dannelse af klumper i blodet og bekæmper betændelse i blodkarrene. Alle 4 er store fordele som alle fortjener at få gavn af.

Hvis du har fået mod på at et nyt og gavnligt kosttilskud af, så tag en snak med din læge om, hvorvidt fiskeolie ikke vil være et oplagt valg. Der vil helt sikkert være et sted i dit lokalområde, hvor du kan købe billige kapsler med fiskeolie fra Eye Q, og så er det lige til at gå i gang med at tage!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *