Brystkirurgi: Når man ønsker sig større bryster

Hånden på hjertet, hvor mange af jer piger/kvinder drømmer om at få større bryster? Brystkirurgi er et fænomen, der i løbet af blot få år er blevet utroligt udbredt, og flere og flere kvinder lægger sig gerne under kniven i jagten på den perfekte krop og dermed også større bryster.

Lidt om brystkirurgi

Brystkirurgi er en form for plastikkirurgi, der omhandler brysterne, som navnet hentyder til. Resultatet af brystkirurgi er som regel et par større bryster, men nogle benytter sig også af brystkirurgi for at få lavet deres bryster mindre, da man faktisk godt kan plages på forskellige måder, hvis man har for store bryster. Man kan få ondt i ryggen, og det kan bl.a. være svært at finde BH’er, bluser og andre overdele, der passer i størrelsen. Derudover mener mange kvinder også, at det ikke passer til dem og det look, de gerne vil repræsentere at have store bryster, hvorfor en brystreduktion altså er nødvendig.

Når det så er sagt, så har langt de fleste brystkirurgiske operationer til formål at skabe større bryster, men hvad er det så for en gruppe kvinder, der får lavet større bryster?

De kvinder der vælger at få lavet større bryster ved hjælp af brystkirurgi er som regel utilfredse med, at de efter deres egen mening har for små bryster, og nogle er måske helt “flade” og føler ikke, at de er specielt feminine.

Brystkirurgi omfatter desuden også løft af brysterne, hvilket især er populært hos kvinder, der har født børn og har fået “hængebryster” af amningen.

Opsummering

Som det fremgår af denne korte artikel, så er brystkirurgi en form for plastikkirurgi, der rummer en masse forskellige tiltag. Man kan enten få lavet større bryster, mindre bryster eller få brysterne løftet, og derfor er denne form for plastikkirurgi så populær hos kvinder verden over.

 

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *