Vil du gerne have mere tid med dine børn?

Ville du ønske, at du havde mere kvalitetstid med dine børn? Vil de bare ikke andet end at sidde foran skærmen? Så kan du finde løsningen her!

Det kan i dag være svært at finde tid sammen med sine børn, da de er blevet meget afhængige af at sidde foran skærmen. Det er ikke længere fjernsynet, som er et hit, da computere og iPads nu er meget mere spændende. Mange børn bruger virkelig mange timer foran skærmen hver eneste dag, som skyldes at mange af dem er i gang med et computerspil. Der findes i dag flere og flere spil på computeren, hvor man er nødsaget til at være på i flere timer i døgnet, da man ellers ryger ud af det. Det er derfor blevet meget vigtigt for børn at sidde med spillet i flere timer og det kan på den måde være svært at få tid sammen med dem. For mange forældre har prøvet at finde på nye idéer, som ingen af børnene er villige til. Det kan både være en biograftur, spille fodbold, lave bolsjer og så videre. Det er derfor ikke nemt at finde på nye og spændende idéer, da ingen af dem interesserer dem.

Der er derfor flere og flere forældre som overvejer at tage computeren eller iPad’en helt væk fra børnene. Men det kan dog være ubehageligt for mange, da børnene selvfølgelig bliver sure. Der må derfor i stedet indføres en regel, da det ikke er børnene, der skal bestemme i hjemmet. Man kan derfor lave en regel om at børnene højst må sidde med computeren i en time om dagen. På den måde kan man også få tid med børnene og de får stadig lov til at sidde med det, som de har lyst til i løbet af dagen.
Hvis du nu har svært ved at komme på noget, som du kan lave med dine børn, er der heldigvis en løsning. For det vil altid være hyggeligt at spille brætspil. Her kan man eksempelvis tage på picnic og her medbringe et pusle spil, som man kan løse sammen med sine børn. Det er virkelig en god måde at bruge sin tid sammen med sine børn, da det både gavner dig og dine børn.
Pusle spil er ligeledes godt for hjernen, da man skal have et overblik og overskud til at sammensætte det hele. Det er derfor en god træning, som er godt for dine børn.

You may also like...