Rengøring i høj kvalitet

rengøring a

Compass Group er en stor virksomhed og tilbyder mange forskellige services. De beskæftiger sig primært med rengøring, men er også i kantine branchen og ejendomsservice branchen. Virksomheden gør rent for flere end 800 virksomheder i Danmark samt flere produktionsvirksomheder.

Det er vigtigt, at rengøringen bliver gjort i top kvalitet og med omhu. Kunden skal være sikker på, at miljøet altid er rent og pænt – hver dag. Hos Compass Group er det vigtigt og de gør en stor dyd ud af, at alle sikkerheds- og hygiejnekrav bliver overholdt fra punkt til prikke. Virksomheden har meget stor erfaring indenfor rengøring, og der er ikke nogen tvivl om, at det er et af deres store fokusområder. Det er virksomheden Eurest Service, som hører ind under Compass Group, der tager sig af al rengøringsarbejdet. Skoler, kontorer, hospitaler, institutioner og medicinal virksomheder er nogle af de steder Eurest Services gør rent for. Eurest Services har mange års erfaring på verdensplan. Udover at de hører ind under Compass Group, så er de etableret i over 50 lande verden over.

Når det kommer til rengøring, er det vigtigt, at alle produkter er svanemærket rengøringsmidler med de nyeste teknikker indenfor moderne rengøring.

Rengøring hos Eurest Services

Som vi ved er Eurest Services under Compass Group og er etableret verden over. Det er ikke kun rengøring som Eurest Services beskæftiger sig med. De har andre ydelser såsom logistik og transport, kantine og mad branchen og ejendomsservice ydelser.

Alle opgaver bliver taget alvorlig hos Compass Group, og det gælder især rengøring. Kontorrengøring er i stor fokus hos Compass Group, og det er vigtigt at kontorrengøringen skaber gode og trygge omgivelser for alle medarbejdere i store danske virksomheder. Da Compass Group har mange års erfaring indenfor rengøring ved de præcis, hvad der skal til for at skabe et rent arbejdsmiljø.

Rengøringsformer

Der er stor konkurrence indenfor rengøring og vi ved, at konkurrenterne følger godt med i, hvilke ting der skal skærpes til. Men Compass Group har styr på det meste grundet de mange års erfaring indenfor rengøring. Indenfor kontorrengøring bliver der gjort rent hver dag som bliver gjort grundigt, hvilket betyder at rengøringen holdes ved lige hele tiden.

Virksomheder med IT udstyr, gardiner, blomster, affald og andre ting bliver selvfølgelig håndteret professionelt. Hos Compass Group har de to store fokusområder indenfor rengøring; Kontorrengøring og industrirengøring. Der er forskellige måder at håndtere rengøringen på, da det er to forskellige brancher. Indenfor industrirengøring er det store områder, der bliver gjort rent, da det generelt er produktion og fødevarer virksomheder.

Her er det vigtigt, at man er mere omhyggelig på de steder, der bliver gjort rent, da faciliteterne kan være fortrolige, eller at der kan være specifikke regler, virksomheden vil have, man overholder.

Det er vigtigt for Compass Group at vide, hvilke regler de forskellige virksomheder har, når det kommer til, hvad der må flyttes eller røres ved.

Er rengøring vigtig?

Hos Compass Group er rengøring meget vigtigt, og generelt set er det meget vigtigt, at en virksomhed holdes ren. Derudover er der også specifikke hygiejne regler, som der skal overholdes – både for Compass Group men også for de virksomheder der bliver gjort rent for.

Selvom Compass Group gør rent for mange virksomheder er det også vigtigt at have et overblik over hvilke steder, der bliver gjort rent, og om det bliver gjort tilstrækkeligt nok. Men fordi Eurest Services har flere års erfaring og er under Compass Group, ved de hvordan der holdes styr på rengøringen og hvilke ting der skal fokuseres mest på.

Det er vigtigt, at rengøringen bliver gjort ordenligt og struktureret hos Compass Group. Andre ting som opvask, blomsterpasning og tæpperens er også nogle af de ting som hører ind under rengøringen.

Men hos Compass Group har de styr på, hvordan man håndterer de forskellige arbejdsopgaver, når det gælder rengøring og andre daglige rengøringsopgaver. Som sagt er Compass Group et rengøringsfirma med erfaring i over 50 lande, hvilket involverer flere forskellige kulturer. Som virksomhed kan man altid føle sig tryg ved at overlade alt rengøring til Compass Group, da de altid sørger for at holde sig organiseret og målrettet.

You may also like...