Beskyt dine hænder med Raunsborg håndcreme

Har du også tit tørre hænder, og klager du over tørre og sprukne hænder? Er du også en af dem, der glemmer at give dine hænder opmærksomhed i form af pleje? Så kan Raunsborg håndcreme være løsningen til dig. Vores hænder er et vigtigt redskab i hverdagen, og de bliver oftest udsat for mange påvirkninger. I hverdagen kan vores hænder have en tendens til at blive meget tørre blandt andet på grund af berøring med vand, rengøringsmidler o.lign. flere gange dagligt. Det er derfor meget vigtigt hele tiden, at sørge for at dine hænder får den optimale pleje, så huden undgår tørhed og irritation. Undgår man at beskytte hænderne, kan det betyde irritation, rødme, svie og kløe i huden, og i værste fald endda eksem.

Nu hvor vinteren nærmer sig, er det meget vigtigt at beskytte hænderne mod kulden, da det især er om vinteren, at huden bliver udsat for vind og kulde, hvilket oftest virker udtørrende på hænderne. Det er derfor yderst vigtigt, at du beskytter dine hænder mod kulden, så du undgår sprukne hænder. Samtidig er det vigtigt at sikre optimal pleje af hænderne, da man på den måde bibeholder en sund hud. Raunsborg håndcreme kan være det oplagte valg til dig, der har brug for intens pleje til tørre og sprukne hænder. Foruden at være den bedste løsning til tørre hænder, så er Raunsborg håndcreme også ideel og et godt alternativ til den daglige pleje.

Hvorfor bør du vælge Raunsborg håndcreme?

Der findes et hav af hudplejeprodukter, og det kan derfor være svært at vælge imellem de rigtige produkter, der er tilpasset ens hudtype. Vælger man ikke de rigtige hudplejeprodukter, kan det påvirke hudens naturlige balance. Bruger man de forkerte produkter, kan det faktisk være med til at udtørre huden, gøre huden ekstra fedtet eller forårsage andre urenheder.

Der er mange gode grunde til, hvorfor Raunsborg håndcreme kan være den bedste løsning til netop dine hænder. Raunsborg håndcreme er en nærende og fugtgivende creme, som absorberes hurtigt i huden. Bag Raunsborg håndcreme står Raunsborg Nordic, og i deres produktportefølje findes en lang serie af skønhedsprodukter, der består af både dufte og effektive, naturlige hudplejeprodukter velegnet til kvinder og mænd. Det der kendetegner hele produktserien er, at samtlige produkter fra Raunsborg Nordic er baseret på naturlige ingredienser.

Det er altid vigtigt at tilføre fugt og fedt til dine hænder. Raunsborg håndcreme er rig på nærende og aktive ingredienser fra lind og squalane, der netop tilfører huden fugt og plejer i dybden. Squalane stammer fra blandt andet fisk, oliven og vegetabilske olier og er meget rige på antioxidanter. Specielt er antioxidanter til stor gavn for din hud, da de har en beskyttende og forebyggende effekt på hudens udseende. Hvorimod Squalane, der er afledt af enten fisk, oliven eller vegetabilske olier, er særdeles godt til at fugte og berolige huden. Den ideelle kombination af Squalane og aktive ingredienser giver en god fornemmelse på huden uden at virke fedtende eller klistrende.

Ekstrakterne fra agurk i denne creme medvirker til at opretholde hudens fugtbalance, og den er samtidig med til at virke blødgørende og opfriskende på din hud. Raunsborg håndcreme har samtidig en behagelig duft af birk, som giver en ekstra følelse af friskhed.

Hos Ren Velværeshop kan du finde en masse gode produkter fra Raunsborg Nordic, hvor blandt andet Raunsborg håndcreme indgår, som desuden kan fås i forskellige størrelser. For at forebygge tørre hænder kan du smøre dig med denne creme hver dag, og Raunsborg håndcreme kan efter behov anvendes flere gange dagligt.

Med Raunsborg håndcreme er du sikker på at give dine hænder den mest mulige beskyttende pleje.

You may also like...