3 gode råd til dig, der skal til mange julefrokoster

Skal du også til mange julefrokoster henover julen? I så fald vil vi fra Københavns Låsesmed gerne give dig nogle gode råd til, hvordan du undgår at komme i en uheldig situation, hvor du for eksempel har låst dig ude eller har været udsat for et indbrud.

Rådene er lavet i et tæt samarbejde med vores låsesmed på Østerbro. Og der er ingen tvivl om, at de tre nedenstående råd er værd at følge, hvis du gerne vil undgå ubehagelige oplevelser i den ellers så dejlige juletid.

Sørg for at gemme nummeret til en låsesmed på Østerbro, hvis du glemmer eller taber dine nøgler
Noget af det bedste du kan gøre er at gemme nummeret på din lokale låsesmed på Østerbro. Hvis du for eksempel i fuldskab kommer til at miste eller glemme dine nøgler, er det meget rart at have en livline ved hånden, når du står ude foran din bolig og ikke kan komme ind.

Og når du først har fået lidt at drikke, så bliver det pludselig meget svært at søge på google efter en låsesmed på Østerbro. Derfor kan du spare dig selv for meget besvær ved at gemme nummeret på låsesmeden, INDEN du tager til julefrokost.

Sørg for at gå dine låse efter for fejl, inden du forlader huset (julen bærer præg af mange indbrud)
Det er en ganske god ide at få tjekket dine låse, inden julen for alvor indtræder. Gamle og slidte låse er som slik for indbrudstyve. Derfor er det en fordel at få en låsesmed på Østerbro til at gennemgå låsene for fejl og mangler, så du kan føle dig helt sikker, når du forlader boligen og skal til julefrokost.

Som tidligere nævnt bør du få tjekket dine låse, INDEN juletiden kommer, da julen bærer præg af rigtig mange indbrud, hvorfor det tit og ofte er for sent at tjekke låsene i midt-december-

Gør huset så uinteressant for indbrudstyvene som muligt
Hvis du gerne vil føle dig ekstra sikker, når du drager mod julefrokosterne, er det vigtigt, at du formår at få huset til at se aktivt ud for tyvene. Det vil sige, at du skal få huset til at se ud som om, at der er mennesker inde i det.

Til det kan du med fordel tænde lys, tv og musik med henblik på at skabe en falsk stemning af aktivitet. Derudover kan du også indstille lys-timere som tænder og slukker for lyset på nogle bestemte tidspunkter for at simulere et menneske, der tænder og slukker.

Hvis du bor i et villakvarter, kan du med fordel oprette eller indgå i et naboværn, da det er en af de bedste metoder du kan gøre brug af mod indbrudstyve.

Læs flere gode råd her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *