Låsesmed på Nørrebro: Sådan tyverisikrer du din bolig

Nørrebro er en tætbefærdet bydel i København, og det er blandt andet privatpersoner og butiksejere, der pryder gadebilledet. Nørrebro er formentlig den bydel i hele Danmark, hvor flest forskellige kulturer er samlet på ét sted, hvilket også gør sig gældende for de mange beboere og butiksejere, der er at finde på Nørrebro. Desværre er Nørrebro også en af de bydele i Danmark, hvor der er flest indbrud, hvilket kan skyldes mange forskellige ting. Dog er én ting sikkert: Beboerne har behov for en central låsesmed i bydelen, og her kommer København Låsesmed ind i billedet.

Københavns Låsesmed er en velkendt låsesmed i det Københavnske bybillede, og selvfølgelig har låsesmeden også en lokal låsesmed på Nørrebro. Du kan læse mere om denne låsesmed på Nørrebro lige her, hvor du også finder kontaktinformationer, hvis du har behov for at komme i kontakt med låsesmeden på Nørrebro.

På låsesmedens hjemmeside finder man også gode råd til tyverisikring af hjemmet, hvor der er gode råd at finde, hvis man ønsker at minimere risikoen for indbrud i boligen.

Her får du en tjekliste til tyverisikringen:

  • Udskift låsecylindere hvert 7.-10. år.
  • Låsecylindere skal være kopieringsbeskyttet samt bore- og dirkesikker.
  • Hav altid to låse på hoveddøren; en der låses indefra, og en der låses udefra.
  • Vælg en 6-stiftet nøgle.
  • Husk at omkode/udskifte samtlige låse ved overtagelse af bolig.

låsesmed nørrebro

Dette var blot nogle af de mange råd til tyverisikring, men bor du på Nørrebro, og føler du, at du har behov for at få en låsesmed ud for at besigtige din bolig, tilbyder Låsesmed Nørrebro gratis sikkerhedstjek, hvor han gennemgår samtlige låsetekniske fejl og mangler i boligen.

You may also like...

1 Response

  1. Hanne Larsen siger:

    Jeg var slet ikke klar over, at man skulle skifte sin lås hvert 10. år, men så kan jeg så gætte mig til, at mine låse må være rimelig forældet, eftersom jeg har boet i den samme bolig i 20 år og aldrig har fået skiftet en eneste lås. Det kunne da godt være, at jeg skulle prøve at ringe til låsesmeden her på Nørrebro for at høre, om jeg skal have skiftet mine låse.

    Tak for artiklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *