Få hjælp med tolkeservice fra Tolkegruppen

Du står i den situation, hvor du har været en effektiv medarbejder og har skaffet endnu en kunde på arbejdspladsen. Du er meget begejstret, men pludselig vender det til, at du er meget frustreret. For denne pågældende kunde taler et sprog, som du ikke er bekendt med. Du bliver pludselig nervøs over hele situationen, da du lovede at stå for hele forløbet med den nye kunde.

Det er særdeles vigtigt at kunne kommunikere med sine kunder, idet der kan opstå mange misforståelser, som kan give begge parter fatale problemer. Det er derfor nødvendigt at man gør noget ved det inden man får store aftaler i hus.

Det kan være enormt tidskrævende at skulle lære et nyt sprog eller sætte sig ind i den pågældende kundes kultur, især hvis det forekommer tit, at firmaet får nye kunder. Det kan nemlig være tidskrævende at lære alt dette og det koster ligeledes firmaet mange penge. Heldigvis er der intet at være bekymret for, da der er hjælp at hente.

Tolkegruppen har med dets tolkeservice en masse muligheder, som kan hjælpe jer godt på vej.

tolkeservice

En tolk kan være særdeles nyttig, hvis man gerne vil undgå misforståelser og frustrationer. Der er nemlig mange forskelligheder fra land til land, som Tolkegruppens tolkeservice har stor erfaring med. I sparer derfor utrolig meget tid og kræfter på alt forarbejdet. Du vil med garanti få en professionel tolkeservice, da de har en masse kompetencer, som de gerne vil dele ud af. Denne tolkeservice tilbyder en tolkning på 130 sprog og dialekter og kan derfor garantere dig for, at de kan hjælpe dig. Du vil derfor heller ikke være bekymret for om der opstår misforståelser, da de har en bred viden inden for sprog og kommunikation. Tolkeservicen kan også være behjælpelig med andre former for tolkningsmåder. Her vil der menes at der også er mulighed for konsekutiv tolkning, simultantolkning, hvisketolkning, telefontolkning og videotolkning. Det er yderst brugbart, nu hvor kunderne ofte er i sit eget land, når aftalernes skal drøftes. Denne tolkeservice kan klare alt for dig og det kan varmt anbefales!

Andre muligheder

Der er ofte papirarbejde indblandet i en aftale og det skal der også være styr på. Tolkegruppen tilbyder nemlig også med dets oversættelsesbureau at hjælpe til. Dette bureau oversætter mellem ubegrænsede sprogkombinationer og har ligeledes mange kompetencer inden for dette. Der kan derfor blive oversat tekster og andre former for opgaver. Det kan blandt andet være hjemmesider, brochurer, pjecer, flyers med mere, hvis der er tale om en reklame. Det er dog ikke det eneste de kan være behjælpelige med, da de også har viden inden for økonomi. Derfor kan årsrapporter og regnskaber også blive analyseret, som er en stor hjælp for mange.

Så hvis du er træt af at sidde med ordbogen eller lommeregneren, er det bare at kontakte Tolkegruppens og dets tolkeservice og oversættelsesbureau, da de altid står klar til at hjælpe dig. Det kan varmt anbefales!

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *