Få hjælp til rejseafregning og håndtering af medarbejderudlæg

Driver du virksomhed, eller er du den, der administrerer økonomien, så ved du helt sikkert, at rejseafregning og forskellige medarbejderudlæg er en rigtig tidskrævende opgave. Med et smart system, der klarer det hele for dig, har du nu mulighed for at spare denne tid ved at lade systemet klare det hele for dig, og som alle erhvervsdrivende og ansatte ved, så er tid penge!

Intelligent system til rejseafregning og medarbejderudlæg

Producenten Acubiz har udviklet et intelligent system til rejseafregning, som gør det langt nemmere for den pågældende medarbejder at holde styr på rejseafregningen, og ikke mindst de forskellige medarbejderudlæg. Det gør det ydermere også muligt for dig at spare tid på administrationen, så du kan gøre det arbejde, du er bedst til. Det er til gavn for alle i virksomheden!

Angående medarbejderudlæg har Acubiz også gjort det langt nemmere at administrere disse. Har man eksempelvis ret til kørselsgodtgørelse, har Acubiz en løsning, hvor du hurtigt og nemt kan indtaste kilometertal og få refunderet dine medarbejderudlæg. Det er smart! Vi kender sikkert alle sammen det med, at man har lagt nogle penge ud for sin arbejdsplads, og så går der kludder i regnskabet, hvilket gør, at der går lang tid, før man får sine penge for medarbejderudlægget.

Konklusion

Alt i alt er Acubiz forskellige systemer til blandt andet medarbejderudlæg og rejseafregning værd at kigge nærmere på, hvis man ønsker at optimere driften i virksomheden og skære ned på den administrative del.

rejseafregning - medarbejderudlæg

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *