Hvordan man bruger øjencreme fra Beauté Pacifique

Herover kan du se en “ældre” video, hvori en dame fortæller om hvad Beauté Pacifiques Øjencreme med anti-age og a-vitamin har for en effekt.

Huden omkring øjnene er meget tyndere en på resten af kroppen, hvorfor man hurtigere ser hvordan irritation og andet kan have en effekt på huden. Normalt skal du bruge en øjecreme morgen og aften. Beauté Pacifiques øjencreme skal du rent faktisk bruge hele vejen rundt om øjnene og ikke bare under øjnene, som mange andre cremer til øjenene.

Beauté Pacifiques øjencreme har både en effekt mod mørke render under øjnene og hjælper samtidig mod de klassiske rynker i hjørnerne af øjnene (kragetæerne). Damen i videoen fortæller yderligere at deres øjencreme har en ganske synlig virkning.

A-vitamin i øjencreme

Beauté Pacifiques øjencreme øger fugtindholdet i huden markant. A-vitaminer i creme har den effekt, at den styrker din hud overordnet set. A-vitamin er med til at genopbygge væv og øger samtidig cellefornyelsen, derfor er det typisk rigtig godt til at behandle områder med mere alvorlige hudproblemer som eks. forbrændinger, skrammer og andre typer sår. Vitaminet fungerer også som en antioxidant, der hjælper til at bekæmpe den visuelle aldring af hud og øger produktionen af kollagen.

A-vitaminet er også forbundet med produktionen af glykosaminoglykaner, som er kroppens egen naturlige fugtighedscreme som produceres for at opretholde væskebalancen i huden og hudens vævsstruktur stærk. Kombinationen af de to gør huden fleksibel og stærk.

Generelt set er god hydrering af kroppen, hvad der er med til at få huden til at se yngre ud, hvilket betyder at man også skal sørge for at drikke masser af vand. Derfor er det aldrig nok at bruge creme, som eks. øjencreme, man skal også opretholde en sund livsstil, så kroppen modtager alle de vitaminer og mineraler, den har brug for.

Du kan købe Beauté Pacifiques produkter her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *