Det er vigtigt at prioritere sund kost og drikke

I en travl og stressfyldt hverdag med både børn og karriere kan det være svært at finde overskuddet til at prioritere sund kost og drikke. Det bør dog ikke forsømmes, for den rette kost kan gøre underværker for både helbredet og energien.

Et eksempel på en sund og lækker snackDet er nemlig et velkendt og -dokumenteret faktum, at både børn og voksne, som spiser og lever sundt, har væsentligt mere energi og overskud i hverdagen, end de, som hovedsageligt lever af fastfood. Selvom det efter en hård arbejdsdag kan være fristende bare at køre forbi McDonald’s og dermed slippe for både madlavning og opvask, er det derfor ikke tilrådeligt – i hvert fald ikke særligt ofte.

Der er også mange, der tror, at sund kost og drikke kræver meget tid, og derfor forfalder til junkfood-fristelser i stedet. Det er dog ikke rigtigt. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at forberede et både sundt og lækkert måltid på næsten ingen tid. Har man ikke overskud til at prioritere sund aftensmad kan mindre dog også gøre det. Det kan for eksempel være en god idé at skifte usunde snacks ud med sundere men lige så lækre alternativer. Til dette kan der findes masser af inspiration på denne hjemmeside, der forhandler et stort antal sunde snacks, som både børn og voksne kan nyde.

You may also like...

1 Response

  1. Majbritt siger:

    Det har du nemlig helt ret i – altså at det er vigtigt at prioritere en sund kost, selvom man har en fortravlet hverdag. Jeg finder denne artikel meget inspirerende, og jeg vil helt sikkert finde det frem fra gemmerne, næste gang jeg bliver sliksulten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *