Forkølelse og hoste med slim kan undgås med urtemedicin

En forkølelse er noget, som vi alle oplever at få det ene eller andet tidspunkt, og det er som regel ikke noget, vi lader os slå fuldstændigt ud af, men derfor kan det alligevel være rigtig træls at lide af en længerevarende forkølelse, især hvis den medfører hoste med slim. Heldigvis er der råd for det.

Der findes over 100 vira, der kan give forkølelse og hoste med slim, og der kommer hele tiden flere. Man skal derfor være heldig, hvis man aldrig har oplevet hoste med slim. Men bare fordi, det er en almindelig sygdom, betyder det ikke, at man skal tro, at man er lige så godt i stand til at varetage sin opgaver i løbet af dagen som normalt.

Forkølelse er en besværlig sygdom, for det er sjældent nok til, at man føler sig berettiget til en sygedag, og det er på den anden side en sygdom, som smitter nemt, og som afholder en fra at tænke klart og hurtigt. Hvis du lider af hoste med slim, og du alligevel tager på arbejde, vil du måske blive glad for et par enkelte tricks til at gøre arbejdsdagen lidt nemmere.

For det første bør du altid have lidt desinficerende creme på dig, så du kan fjerne bakterierne hurtigt. Derudover skal du altid huske at holde dig for munden, når du hoster eller nyser. Det er af respekt for dine medmennesker, da dine bakterier spredes ud over et meget stort område på ganske kort tid, hvis du ikke stopper den enten med din hånd, dit ærme eller et lommetørklæde.

Hoste med slim kan være rigtig træls, men det kan heldigvis afhjælpes med urter. Der findes et produkt ved navn Bronchosan, som kan anbefales, hvis du lider meget af hoste med slim. Dette produkt er nemlig slimløsende og hostelindrende.

Forkølelse er en virus, og det kan derfor ikke behandles med antibiotika som for eksempel penicillin. Her er der ikke andet at gøre end at lade immunforsvaret klare ærterne. Heldigvis kan man gøre sit for at styrke immunforsvaret. Igen kan urtemedicin hjælpe. Echinaforce er et rigtig godt middel, som består af udtræk fra friske blomster, og som vil styrke dit immunforsvar. Det gør dig mere modstandsdygtig overfor diverse småsygdomme og forkølelser. Du vil også være bedre i stand til at bekæmpe sygdomme, hvis du får dem.

Sidst men ikke mindst er en sund kost og regelmæssig motion også godt til at forebygge forkølelser og hoste med slim.

You may also like...

5 Responses

 1. Tina Olsson siger:

  Min søn lider helt ufatteligt meget af forkølelse, og det er så frustrerende at tage til lægen og gang på gang blive sendt hjem emd besked på at lægge ham i seng, hvor han skal holde sig i ro et par dage. Det kan være det der urtemedicin kunne være noget.

 2. Julie Hansen siger:

  Jeg plejede at lide rigtig meget af hoste, og der var ofte slim med i købet, det virkede ret godt med Bronchosan. Nu bliver jeg meget sjældent forkølet!:)

 3. Mia Andersen siger:

  Jeg tror desværre, at mange af os plages af hoste med slim lige for tiden, men jeg tror, at det skyldes det meget skiftende vejr.

 4. Lykke Schou siger:

  Jeg er lige blevet ramt af en slem forkølelse – hvad er det for noget urtemedicin, jeg skal have fat i?

 5. Karin Mortensen siger:

  Jeg tror, der er en slem forkølelse i omløb, for jeg synes også, at jeg bliver ved med at være syg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *