Tryklåsproteser er et rigtig godt alternativ til løse proteser

Tryklåsproteser er en form for proteser, som klikkes fast på gummen akkurat som en tryklås i tøj. Det lyder måske lidt spøjst, men det er faktisk en rigtig smart alternativ til løse proteser, som til forskel kan give en del forhindringer i livet.

Med løse proteser skal man ofte passe på med at bide i mad, der kunne være for hårdt og man skal passe på med at grine højt, da tænderne kan risikere at falde ud. Det er ikke rart at skulle være konstant bekymret for om tænderne nu ryger ud eller ej, og den bekymring slipper man helt og aldeles for med tryklåsproteser.

Det fungerer på den måde, at man for den ene del af tryklåsen implementeret direkte på kæbeknoglen. Den anden del af tryklåsen sidder på protesen, og tænderne kan derfor nemt klikkes på. De ligner rigtige tænder fuldstændig, og føles også som rigtige tænder.

Tryklåsproteser er meget anbefalelsesværdige, hvis man har været så uheldig at miste sine tænder enten i forbindelse med en ulykke eller i forbindelse med paradentose, som vil ramme os alle på det ene eller andet tidspunkt i livet. Paradentose ender i de fleste tilfælde med løse tænder, og tænder der falder ud. Her er tryklåsproteser heldigvis en god løsning.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *