Youngblood er det bedste makeup mod uren hud!

Lider du af meget tør hud og er du begyndt at få mistanke om at det kan være eksem? Eller er du bare den eneste i venindeflokken, som altid har uren hud? Så kan du få hjælp her!

Det er desværre et hyppigt problem hos mange unge piger, da kroppen er i gang med at udvikle sig. Det indebærer derfor ofte en del bumser, som kan være meget frustrerende! Mange skjuler det af den grund med makeup, som ikke altid er den bedste løsning. Det er flovt for mange at gå ude i blandt alle, hvis man kan se en masse knopper i ansigtet. Men hvis man derfor lægger en tykt lag makeup, kan huden ikke ånde og der vil derfor ofte komme flere bumser af den grund. Så man gør faktisk kun problemet værre. Det er mange unge piger ikke klar over og bliver derfor kun fortvivlet, da bumserne kun bliver ved med at dukke op.

Mange piger har dog ikke bumser, som et problem, men blot tør hud. Det kan også være irriterende, da huden begynder at skalle af. Det kan hurtigt udvikle sig til eksem, som er sværere at slippe af med. Derfor er der mange som prøver at slippe af med problemet ved at anvende en tyk ansigtscreme. Det kan dog være lige meget, hvis du ikke bruger den rigtige makeup. For hvis du bare bruger det billigste og mest almindelige makeup, kan det indeholde en masse parfume, som derfor tørrer huden ud. Hvis du bruger makeup hver dag, kan du få eksem, da huden bliver irriteret. I værste tilfælde kan det endda medvirke til allergi, som er endnu værre. For så kan du ikke længere tåle makeup og du kan derfor aldrig gemme dine bumser eller tørre hud med makeup.

Hvis du gerne vil undgå dette problem, skal du blot begynde at anvende et makeup mærke, som indeholder mineraler! Det er dog de færreste, der ved hvilke mærker, man så kan benytte sig af. Men for eksempel er Youngblood et af de førende mærker inden for en naturlig makeup. Det er derfor det helt rigtige valg, hvis du gerne vil undgå dette på længere sigt!

Du kan se nærmere på Youngbloods produkter inde på Ren Velværeshops hjemmeside. Her kan du ligeledes finde en masse andre produkter og du vil i fremtiden undgå allergi, eksem og bumser.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *