Opnå et varigt vægttab

Det er ikke ualmindeligt, at man med vægttabskure ikke opnår ønskede resultater, og det er der god grund til. Når man har sat sig for øje, at man gerne vil tabe sig, er noget af det første, som folk tyer til en slankekur. Nogle vil også mene, at der snarere er tale om en sultekur – alt afhængigt af hvilken kur man vælger.

Der findes en lang række kure, som mange er bekendte med, og mange giver resultater. Dog er det ikke vedvarende resultater, da kuren på sigt aftager i effekt. Det er ikke nok blot at holde ved en kur eller skifte til en anden, da nogle kure kan være skyld i, at man dræner sig selv for vigtige vitaminer og mineraler. Ønsker man at opnå varigt vægttab, skal der andre midler i brug end kuren.

Dit mindset og din vilje er noget af det vigtigste, når du skal på en vægttabsrejse. Dernæst skal du ikke tænke, at en kur er vejen til, at du opnår dine ønskede resultater, men at du sætter dig en kurs for et varigt vægttab.

Kursen for et varigt vægttab kan lægges med vægttabsmedicin og i samarbejde med en læge. Selve medicinen er appetitregulerende, hvilket gør, at man får lettere ved at modstå fristelser, men det er også vigtigt, at man ændrer sine vaner.

Vægttabsmedicin med dokumenteret effekt

Hvis man er på en af utallige slankekure, som findes i dag, kan det være svært at stille sulten. Typisk står man ikke tilbage med en mæthedsfølelse, når man er på en striks kur, der gør, at man føler sult efter hvert måltid. Vælger du medicinsk vægttab som Wegovy, får man vægttabsmedicin, som er med til at regulere din appetit. Det skyldes, at medicinen indeholder Glukagon. Glukagon, der også er kendt som GLP-1, gør, at Wegovy kan efterligne din krops naturlige appetitregulerende tarmhormon. Fordelen ved dette er, at du ikke føler sult, da man via det aktive stof semaglutid hurtigere får mæthedsfølelse. Det resulterer derfor i, at man indtager færre kalorier i løbet af dagen.

Verden er fyldt af fristelser

Fristelser er der nok af, og man kan føle sig nødsaget til at følge en kostplan. En kostplan kan virke for nogle, men med medicinsk vægttab, har man ikke behov for at følge en kostplan. Din livskvalitet skal ikke påvirkes af, at du skal følge en plan fra punkt til prikke. Wegovy er som nævnt appetitregulerende, hvorfor du ikke behøver at være bundet til en kostplan.

Stoffet, der efterligner tarmhormonet, er med til, at fristelserne i din hverdag kan blive fortid. Det er dog vigtigt at huske på, at det ikke alene er medicinen, men også din omstilling, som har effekt på dit vægttab.


Din omstilling

Medicinsk vægttab er en ud af en række faktorer, som er medvirkende i, at du taber dig. Medicinen har en stor indflydelse, men du skal også være klar på at omstille dig, så du bliver mere aktiv i din hverdag. Dermed kan du opnå endnu hurtigere og bedre resultater, når du er under behandling med Wegovy. Du øger sandsynligheden for hurtigere resultater, når du også tager den sunde livsstil, færre kalorier, mindre forarbejdet føde og motion med i regnestykket.

Ønsker du at vide mere om Wegovy og medicinsk vægttab, kan du med fordel kontakte FIT for LIVET, hvor du også kan læse mere om selve behandlingen. Ved start af et forløb får du den rette rådgivning og coaching, så du kan opnå et varigt vægttab.

You may also like...