Balder uden buler

Anna Bogdanova, anerkendt personlig træner har lige kommet på gaden med et nyt produkt; Balder uden buler. Et unikt koncept der lover dig balder som kanonkugler.

Anna er specialist i bæredygtige og holdbare kropsforvandlinger med real-life strategier. Hun er ekspert i at finde  frem til ekstremt skræddersyede individualiserede løsninger, der tager højde for alt fra hormonel balance og genetisk udgangspunkt til graden af overskud i hverdagen. Kort sagt Anna møder dig der hvor du er, hvor du er klar og parat og kan lave de ændringer der skal til for at du får det ønskede resultat. Se Annas CV.

I følge Anna er balderne kernen i vores krop, ikke mindst er det rart at de er flotte og sider korrekt. Men med stærke balder får du aflastet dine knæ, mave og bækken og sørger for at styrken er der hvor kroppen som mest har brug for det. Prøv at se her:

Balder uden buler

 

  1. Endnu ingen kommentarer.

  1. Endnu ingen trackbacks.


Warning: Use of undefined constant cs_print_smilies - assumed 'cs_print_smilies' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/sex-city.dk/bedava/wp-content/themes/monochrome/comments.php on line 185