Plastikkirurgi: Hvorfor benytte sig af brystkirurgi? Læs svaret her

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor så mange unge piger i dag vælger at benytte sig af plastikkirurgi og brystkirurgi, eller er du måske en af dem, der selv overvejer at prøve det, så læs med her. Vi ser nemlig nærmere på, hvad denne nye tendens skyldes.

Det er først i løbet af de sidste par år, det er blevet populært og ikke mindst meget almindeligt at benytte sig af plastikkirurgi, og det er især grenen brystkirurgi, der bliver benyttet blandt de unge piger, der ønsker sig større bryster. Vi mener, at denne tendens skyldes, at det gælder om at se så perfekt ud, som overhovedet muligt, og det gælder også, selvom man ikke er født med de mest perfekte bryster fra naturens side. Er man ikke det, er man i manges optik nødsaget til at benytte sig af brystkirurgi for at få dem lavet større.

Er du en af de mange unge piger, der allerede har benyttet sig af brystkirurgi eller plastikkirurgi i det hele taget, eller overvejer du det, så må du meget gerne skrive en kommentar om, hvorfor du har gjort det/hvorfor du overvejer det.

You may also like...

2 Responses

  1. Martin Jørgensen siger:

    Hvorfor ikke benytte sig af plastikkirurgi? Jeg elsker personligt et par store bryster, og jeg vil da nødig klage over, at flere og flere piger får deres bryster lavet større, hvis de ikke er store nok fra naturens side.

  2. Henriette Schou siger:

    Jeg benyttede mig af plastikkirurgi for nogle år siden, hvor jeg fik lavet større bryster, og jeg har aldrig fortrudt det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *