Både mænd og kvinder går efterhånden med jakkesæt hver dag

I løbet af de sidste par år er det blevet rigtigt populært at gå med jakkesæt, og det gælder både kvinder og mænd. Mænd har som bekendt altid gået med jakkesæt, men det er relativt nyt, at kvinder også går med dette stykke tøj.

Før i tiden var det kun kvinder, der arbejdede på kontor, der gik med jakkesæt, men i dag tager mange kvinder den skræddersyet jakke på i skole eller til fest, og mange kvinder er faktisk også begyndt at tage deres kærestes jakke på, hvilket giver et afslappet oversize look.

Mænd går også med jakkesæt uden for arbejdspladsen, og det er faktisk meget normalt efterhånden. Det er dog mest jakken, der bliver brugt lige for tiden, og man skiller derfor sættet ad. Bukserne er ikke så populære, da det hurtigt kan komme til at se lidt for stilet ud og dermed ikke ret afslappet. De fine businessmænd går dog stadig med hele sættet, og det er nok noget, der hører sig til i den pågældende branche. Vil du læse mere, kan du med fordel klikke her.

You may also like...

2 Responses

  1. Marie Lassen siger:

    Jeg tager altid jakkesæt på, når jeg skal på arbejde, da jeg har mange kundemøder og derfor skal se præsentabel ud.

  2. Martin Jørgensen siger:

    Jeg kan nu egentlig godt forstå, hvorfor der er så mange, der går med jakkesæt efterhånden. Det ser jo super smart ud samtidig med, at det er behageligt at have på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *