Suppler gerne kosten med et kosttilskud og spis sundt og varieret

For at holde sig sund og rask og dermed undgå diverse sygdomme er det nødvendigt med en sund og varieret kost. Kroppen har brug for vitaminer og mineraler for at kunne fungere optimalt, og det er derfor vigtigt, at man følger Fødevarestyrelsens kostråd og –anbefalinger. Gør man ikke det, er det nødvendigt at supplere kosten med et kosttilskud, som eksempelvis kan være i form af vitaminpiller eller fiskeolie alt afhængigt af, hvad det er, man ikke får naturligt gennem sin kost.

Det kan være svært at vurdere, om man får den rette mængde vitaminer og mineraler gennem sin kost, men som hovedregel gælder det, at man skal spise seks stykker frugt og grønt om dagen og spise fisk to gange om ugen. Derudover er det vigtigt at spise en sund og varieret fiberrig kost. Kan man af en eller anden årsag ikke spise fisk de anbefalede to gange om ugen, enten fordi man ikke kan lide eller tåle fisk, kan man vælge at tage et kosttilskud i form af fiskeolie i stedet for. Det samme gælder frugt og grønt, men her skal man naturligvis bare tage et kosttilskud i form af en vitaminpille hver dag.

Her kan du købe alle de kosttilskud, du kan have brug for.

You may also like...

1 Response

  1. Lars Larsen siger:

    Nu tager jeg ikke selv kosttilskud, da jeg er sikker på, at jeg får vitaminer og mineraler nok igennem min daglige kost, men jeg kunne godt tænke mig at høre, om det rent faktisk er muligt at få for mange vitaminer og mineraler?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *