Hvidløg smager godt, men…

hvidløgMange kender nok i forvejen de gode sundhedsmæssige fordele ved at spise hvidløg, såsom fx;

  • sænke kolesteroltallet
  • sænke blodtrykket
  • styrke immunforsvaret
  • modvirke stress
  • gavne hjerte kar systemet

Derudover kan det hjælpe imod astma, forkølelse, influenza, akne, og høfeber og listen kunne blive ved med de sundhedsmæssige fordele ved at spise hvidløg.

Dog er der elefanten i rummet, lugten! Den lugt der siver ud af hudens porer efter man har spist hvidløg, og det er ikke ligefrem en lugt som virker på samme måde som tiltrækker det modsatte køn, selvom man skulle have en fashionabel parfume til at kamuflere lugten. Og selvom der er mange råd til hvordan man kan modvirke hvidløgslugten tager det typisk kun noget af stanken. Derfor er der godt nyt til alle der ønsker at tilføje noget mere hvidløg til deres kost, nemlig i form af kosttilskudspræparatet Kyolic.

Kyolic er løsningen

Kyolic har tre forskellige kosttilskudsformer for hvidløget nemlig; kapsler, tabletter, og flydende. Alle tre varianter indeholder det lagrede Kyolic hvidløgsekstrakt.

Kyolic’s hvidløg dyrkes på de japanske marker, omgivet af naturskønne områder hvor man dyrker hvidløgene i to år, uden nogen form for sprøjtemidler eller tilsat farvestoffer, herefter ligger den i brak i to år. Den lange dyrkning og lagring resulterer i et produkt som er fri for den ildelugtende hvidløgslugt, og som ikke kan lugtes på hud eller ånde.

Så ved en indtagning af fx en tablet om dagen, kan du få alle de sundhedsmæssige fordele der er ved at spise et hvidløg.

Mændene bag Kyolic

Kyolic er opfundet af videnskabsmanden af tyskeren Dr. Eugene Schnell som emigrerede til Japan i 1930’erne som i 1954 mødte Manji Wakunaga, hvor de begge havde den samme forståelse for at japanerne i efterkrigstiden havde brug for basal ernæring og kost, for at genvinde deres styrke, samt at nødvendigheden for at den farmaceutiske industris hensigt skulle være at hjælpe folket, og ikke vildlede folket. Hvorefter de bl.a. har udviklet Kyolic og mange andre produkter,

Men har du prøvet Kyolic? Og hvordan syntes du så produktet virkede skriv gerne en kommentar og fortæl om din oplevelse med produktet eller et andet hvidløgs kosttilskud.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *