Rengøringsfirma i København: Din ekspert i kontorrengøring

Mangler du en kvalificeret partner til kontorrengøring i København så kan du godt stoppe med at lede. For vi er din helt rigtige partner.

Vi vil sammen med dig sørge for at fastlægge en rengøringsplan hvor vi udfylder de behov og ønsker du skulle have. Da kommunikation mellem os og din virksomhed er afgørende for om i får den ønskede service. Vi stræber desuden efter at være de bedst i branchen og have de bedste konkurrencedygtige priser.  Vi søger alt fra støvsugning, gulvvask, rengøring af køkken toilet, lager, aftørring af støv på flader, paneler, karme, dørhåndtag og meget andet, alt som sagt afhængigt af dit behov.

kontorrengøring københavn

Et rent kontor giver et bedre arbejdsmiljø
Vi er eksperter indenfor kontorrengøring og vi ved da også at et dejligt og rent arbejdsmiljø er med til at højne humøret og arbejdsmoralen samt kan medvirke til lavere sygefravær og stress på arbejdspladsen. Derudover bruger vi miljøvenlige rengøringsprodukter som ikke indeholder farlige giftstoffer og som medvirker til at forurene miljøet yderligere. Vi sørger for i får den bedste service og at intet snavs, støv, og andre urenheder ikke vil være at finde eller se når først vi har gjort rent.

Vores medarbejdere har alle en ren straffeattest og vi sørger for at de kommer på de nødvendige kurser for få en grundlæggende forståelse for rengøringsbranchen, derudover oplærer vi selv alle vores nye medarbejdere i vores koncept og værdier så de ved hvad det vil sige at sætte kunden i højsædet og imødekomme dennes ønsker og behov.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *