Danskudviklet og danskdesignet professionelt fodtøj – HKSDK

Har du en jobfunktion, hvor det er påkrævet at bære arbejdssko på jobbet, eller foretrækker du blot arbejdssko i stedet for at svine dine almindelige hverdagssko til, så kan du i denne artikel læse nogle gode råd til, hvilke du skal vælge. Markedet har nemlig udviklet sig til at være meget omspændende, og det kan være svært at beslutte sig for, hvilken type arbejdssko man skal vælge.

Tidligere var det mere eller mindre sådan, at der kun fandtes et par enkelte forskellige modeller af arbejdssko, og de fandtes sådan set kun, fordi behovet var der. Det var med andre ord sko, der var lavet, fordi de skulle, og der var ikke tænkt ret meget i hverken komfort, funktionalitet eller design, hvorfor arbejdsskoene som regel var meget ubehagelige at have på. Sådan er det heldigvis ikke længere, for med den danske producent, HKSDK, som står for Human Komfort Specialist Denmark, i spidsen, så er det nemlig lige præcis funktionalitet, komfort og design, der vægter højt, når arbejdsskoene skal fremstilles.

HKSDK producerer både arbejdssko, sikkerhedssko og andre former for professionelt fodtøj, og alle sko bliver udviklet og designet i Danmark, så hvis du fremover ønsker dig et par arbejdssko, der står for dansk kvalitet, så er det altså dette brand, du skal gå efter.

Branding

Når det kommer til branding, så er HSKDK ligeledes en virksomhed, der har formået at promovere sig selv via branding på en succesfuld måde. I løbet af det seneste år har de både lavet radiospots, biografreklamer, TV-reklamer, reklameret i hele landet med store billboards, reklamesøjler og på busserne, og så har var de hovedsponsor for håndboldherrernes EM-turnering, der blev afholdt i Herning i sidste måned. Med andre ord kan man roligt sige, at hvis du på nuværende tidspunkt endnu ikke har lagt mærke til HKSDK og deres omfattende reklamer rundt om i landet, så må det skyldes, at du simpelthen ikke har haft hverken øjne eller ører åbne. Her kan du se den TV-reklame, de kører med lige i øjeblikket:

Forhandlere

Hvis du har besluttet dig for at støtte op om danskudviklede og danskdesignede arbejdssko ved at købe et par fra HKSDK, så skal du tage hen til din nærmeste forhandler af arbejdsskoene. Skoene forhandles hovedsageligt i byggemarkeder, og her er der blandt andre tale om STARK, XL-BYG og FTZ.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *