Plastikkirurgi – en mulighed for alle

Det menes, at der har været foretaget plastikkirurgi helt tilbage i 500 år f.Kr. i Indien, hvor en enkelt læge udførte en lang række af forskellige operationer inden for plastikkirurgi. Så selv om at plastikkirurgi ikke har været særlig udbredt før det sidste halve århundred, så er det langt fra et nyt fænomen.

I de sidste to årtier har udviklingen inden for plastikkirurgi gået utrolig stærkt, og der er ikke længere noget på kroppen, som du ikke kan få ændret og forbedret. Det er alt lige fra ens højde og kønsdele til mindre ting såsom næse og læber, som man kan få gjort noget ved. Og de fleste operationer er faktisk vellykkede.

Før i tiden var plastikkirurgi kun noget man forbandt med Hollywood-stjerner og andre kendte mennesker, da det simpelthen var for dyrt til den ”almindelige” borger. Dette er langt fra tilfældet i dag, og langt de fleste har faktisk råd til at få foretaget plastikkirurgi, hvorfor man i dag også ser langt flere unge piger med både brystimplantater og fyldigere læber som følge af en indsprøjtning med Botox.

Mange ser lidt skævt på plastikkirurg, og ofte med den begrundelse, at man da bare skal være sig selv, og at man sagtens kan være smuk og sexet uden at få foretaget plastikkirurgi. Og ofte henviser de til den berømte skuespillerinde, sanger og model Marilyn Monroe, som var datidens største sexsymbol. Men det har vist sig, at selv hun har fået foretaget plastikkirurgi.

Jeg har selv fået plastikkirurgilavet større bryster, hvilket jeg er utrolig glad for at have fået gjort, da jeg var plaget af meget lav på grænsen til ikke-eksisterende selvtillid, hvilket i høj grad skyldes, at jeg havde tabt mig en del som yngre, og mine bryster desværre ikke havde fulgt med.

Jeg fik foretaget min brystforstørrelse hos Nygart, så hvis du selv går med et ønske om at få foretaget en eller anden form for plastikkirurgi, så vil jeg bestemt anbefale denne klinik. De er super professionelle samt dygtige, og så har de verdens sødeste og mest servicemindede personale.

Du skal dog helt klart tænke det igennem et par gange før, at du springer ud i at få foretaget plastikkirurgi, uanset om det drejer sig om et lille eller et stort indgreb. Og hvis du kan lære at leve med og acceptere, at du er, som du er, så vil jeg helt klart anbefale dig det. Men hvis du på den anden side går med et brændende ønske om at ændre et eller andet, så skal du ikke lade noget eller nogle holde dig tilbage.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *