Anbefaling – få skræddersyet det perfekte jakkesæt

Jeg tror, at de fleste mænd, der har været på jagt efter et lækkert jakkesæt, kender til det der med, at pasformen aldrig rigtig passer helt, når det er industriproduceret. Jo selvfølgelig, mange af stederne tilbyder dig rent faktisk at sy jakkesættet således, at det passer dig. Altså for et gebyr vel at mærke. Men hvorfor købe et færdigt jakkesæt og få det syet om, når du i stedet for kan få skræddersyet et jakkesæt fra bunden, så det passer lige præcis dig?

Det har jeg godt nok aldrig forstået. Man bør som mand unde sig selv mindst ét lækkert jakkesæt. Uanset, om man blot går med jakkesæt én gang om året, eller om det bruges til hverdag på jobbet.

Et jakkesæt kan altså bruges i mange forskellige sammenhænge, og pasformen på dit jakkesæt skal også afhænge af, hvilken sammenhæng det skal bruges i. Skal det bruges i erhvervsmæssigsammenhæng, og hvilket erhverv er der i så fald tale om? For det har også noget at sige om jakkesættets pasform. Eller skal jakkesættet bruges til fest, eller blot til mere afslappet brug?

Jeg skal ikke gøre mig til den store ekspert på, hvordan det skal se ud i de bestemte sammenhænge. Det vil jeg lade modeeksperterne på mandemagasinet, Euroman, om. De har lavet denne guide, som du helt klart burde kaste et blik på før, at du bestiller dig et jakkesæt. Skræddersyet eller ej.

Euroman guide – sådan bruger du et jakkesæt rigtigt.

Det er i øvrigt et fantastisk magasin, som indeholder spændende artikler og nyheder inden for alverdens ting såsom sport, biler, tøj, politik og meget mere. Derudover har de også ofte nogle interviews med virkelige fede personligheder. Det kan jeg godt anbefale.

jakkesæt

Nå, men tilbage til jakkesættene…
Anne spang – lækre, skræddersyet jakkesæt i høj kvalitet
For et par måneder siden var jeg inviteret til en nær vens bryllup, som jeg har kendt siden, jeg var dreng. Og kort tid efter var jeg inviteret til et afslappet vinarrangement hos en anden ven. Men da jeg på det seneste har fået smidt nogle kilo, så var de gamle jakkesæt blevet for store. Derudover er jeg også forholdsvis bred over skuldrende, hvorfor det er svært for mig at finde et jakkesæt, som bare sidder lige i øjet. Jeg besluttede mig derfor for at få skræddersyet et par jakkesæt. Men da jeg aldrig har prøvet det i samme omfang som denne gang, så var jeg på bar bund, da jeg skulle finde et sted at få lavet jakkesættene hos.

Jeg faldt dog over Anne Spang, som så ud til at lave nogle virkelig fede jakkesæt, hvorfor jeg tog kontakt til dem. Priserne er godt nok lidt højere, end hvis du blot køber et almindeligt jakkesæt, og du kan muligvis også finde skræddere, der kan gøre det lidt billigere. Men du finder ikke mange skræddere, der kan give dig et så lækkert jakkesæt med så lækre materialer til samme pris.

Jeg fik i hvert fald lavet et klassisk sort jakkesæt til brylluppet samt et mere casual jakkesæt i en mørkeblå farve. Det er ikke sidste gang, at jeg får lavet et jakkesæt hos dem!

Du kan læse mere om de forskellige materialer og jakkesæt hos Anne Spang her.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *