Har I brug for en ny firmafrokost i København?

Har I haft mange dårlige oplevelser med firmafrokoster i København? Har I snart opgivet håbet, da I har prøvet mange forskellige? Så læs med her!

Det kan være enormt frustrerende at skulle blive ved med noget, hvis man ikke har heldet med sig. Sådan har mange virksomheder i København haft det med deres firmafrokoster. Det kan nemlig være tidskrævende at skulle smøre madpakken hver dag og derfor er der mange virksomheder, som har set en firmafrokost i København, som en mulighed. Men der har dog været mange problemer i den forbindelse, da mange virksomheder ikke har været tilfredse med deres valg.

Det kan enten skyldes at maden ikke har været som den skulle, idet den har været kedelig eller at der har været et meget lille udvalg af retter. Så kan man også komme ud for at der ikke er nok mad, selvom man har angivet hvor mange ansatte det drejer sig om. Det kan være yderst belastende at man ikke kan spise lige så meget man vil og derfor ikke bliver mæt, da der ikke er lavet nok mad. Mad er noget af det vigtigste på en arbejdsdag, da det får hjernen til at fokusere og koncentrere sig. Uden mad kan man ikke tænke på andet end maven rumler og det er derfor vigtigere end man tror. Man skal derfor virkelig sørge for at alle bliver mætte, når man skal have mad udefra. Det er derfor vigtigt at man også som medarbejder husker at fortælle lederen eller den der står for frokostordningen, at man ikke bliver mæt. Det finder mange dog pinligt, som er en skam. For man er ofte ikke den eneste og det kan derfor gavne flere end man tror. Så sørg altid for at dele din mening, hvis du ikke bliver mæt eller finder maden tilfredsstillende.

Så er der andre virksomheder, som har oplevet at maden ikke er kommet på den angivne tid. Så kan en hel virksomhed sidde der og vente på at maden bliver leveret, som er et kæmpe problem.

For det går udover hele virksomheden. Det er derfor vigtigt at man får maden til rette tid, så alle arbejdsopgaver ikke går i stå på grund af en forsinket frokost. Visse virksomheder har også prøvet det, hvor maden slet ikke er blevet leveret. Så står man for alvor i problemer, da man nu skal bruge tid på at købe mad til alle de ansatte. Det kan virkelig tage tid, da man nu skal sørge for at hver ansat får deres ønske opfyldt.

På grund af mange problemer er en del virksomheder gået hen og fået en kantine. Det kan dog heller ikke altid være det rigtige valg, da det også kan give en del problemer. For det første kan kantiner have svært ved at lave en varieret kost hver dag og det kan derfor gå hen og blive trættende. Derudover er kantinemad generelt meget kedeligt og derfor vil mange medarbejdere medbringe deres egne madpakker og her vil virksomheden spilde en masse penge. Derudover har mange kantiner en tendens til at købe for stort ind, som derfor når at blive for gammelt. Det indebærer ligeledes at virksomheden mister en del penge på ingen ting.

I dette tilfælde er mange virksomheder gået tilbage til madpakker igen, som kan være stressende for enkelte medarbejdere. For hvis der er meget at se til i hverdagen, kan det virkelig være svært at få tid til at ordne en madpakke – selvom man ikke skulle tro at det tog lang tid. Men det gør det faktisk, da man også skal være varierende. Derudover kan det også gå udover virksomhedens sammenhold, da man pludseligt ikke bliver samlet på samme tid. Man har ofte forskellige tidspunkter, hvor man bliver sulten og nu hvor man har madpakke med, kan man selv vælge, hvornår man vil spise. På den måde bliver virksomheden spredt og der vil derfor være en ringere kommunikation.

Hvis I hverken vil medbringe jeres egne madpakker eller have en kantine, er der heldigvis en løsning. For der er nemlig en firmafrokost i København, som virkelig kan anbefales til alle firmaer! Det er udbyderen Frokostordninger.dk. For det første er der mange køkkener at vælge imellem og I vil derfor altid kunne finde en menu, som I finder interessant. Derudover vil der aldrig være problemer i form af betaling eller levering og I skal derfor ikke være bekymret, hvis I vælger denne firmafrokost i København!

You may also like...