Frokostordninger.dk gør det nemt at finde den rette frokost til kontoret

Har du nogensinde siddet i en virksomhed, hvor frokosten var ualmindelig dyr i forhold til kvaliteten? Eller at frokosten var billig, men til gengæld også var intetsigende, når det kom til smagen? Det kan også være, du sidder i en virksomhed, hvor der ikke eksisterer nogen frokostordning, og hvor du må ty til rugbrødsmadderne hver dag?

Det kan være vanskeligt at finde en frokostordning, som lever op til de krav, der er fra forskellige medarbejdere, hvilket resulterer i, at man ofte skal bruge tid på at skifte leverandør og lede efter nye tilbud. Men problemet med dét er, at det er tidskrævende, og man hellere vil bruge tiden på arbejdsopgaver. Der skal researches, der skal indhentes tilbud, og det hele tager tid.

Med Frokostordninger.dk sparer du tid

Hvis du vælger at gå igennem et firma som Frokostordninger.dk, sparer du tid og kræfter, da de klarer stort set det hele for dig. Idéen er, at du beskriver, hvilken form for frokost du leder efter, og om du har nogle specifikke behov eller krav – eksempelvis hvis der er allergener, som skal undgås – i en formular på deres hjemmeside. Der er mulighed for alt lige fra sunde frokostordninger til økologiske frokostordninger og bæredygtige frokostordninger. Ud fra din beskrivelse får du tilsendt 3 tilbud på 3 forskellige frokostordninger, og hvis du er tilfreds, kan du takke ja til ét af tilbuddene. Det er gratis og uforpligtende, så du skal ikke være bange for uforudsete omkostninger, hvis ingen af tilbuddene falder i din smag.

Fordelen ved at vælge et firma som frokostordninger.dk er, at du slipper for en masse tidskrævende arbejde, og at du også slipper for at skrive frem og tilbage med forskellige leverandører.

Velsmag i arbejdstiden

Der er mange forskellige årsager til, hvorfor en god og nærende frokost er vigtig i arbejdstiden. Først og fremmest er der mange, der ser frem til dagens måltid, hvis de ved, at der er garanti for lækkert mad; derudover er dagens indtag også vigtigt for koncentrationsevnen. Hvis der serveres en nærende frokost med varierende vitaminkilder, viser mange undersøgelser, at koncentrationsevne og produktivitet også bliver bedre. Så der er altså god grund til at investere i en god frokostordning, som dine medarbejdere vil blive glade for.

Hvis I som virksomhed er interesseret i en god frokost, tilbyder Frokostordninger.dk deres service i Storkøbenhavn, i Nordsjælland og i Århus. Det kan spare jer for meget tid, hvis I indhenter tilbud gennem en sådan portal. Udover gevinsten, I potentielt kan score med bedre produktivitet blandt medarbejdere, så vil I også skabe et godt personalegode. Brugbare personalegoder er noget, der kan være med til at holde på stabile og værdifulde medarbejdere, samtidigt med at det kan tiltrække nye. Når man som jobsøgende skal prioritere i forhold til hvilken virksomhed, der er mest attraktiv at arbejde for, kan personalegoder udgøre en del af parametrene. Det er selvfølgelig først og fremmest jobbeskrivelse, arbejdsopgaver og løn, der vejer tungt. Men hvis alt det er på plads hos flere virksomheder, så bliver det noget andet, man skal udvælge ud fra. Og her kan de ekstra goder blive essentielle. Hvis du gerne vil vise, at dine medarbejdere er påskønnet, kan en frokostordning altså være en af løsningerne.

You may also like...