En sund frokostordning – guide til at vælge

sund frokostordningEn sund frokostordning er en ordning, hvor I får frisk og veltilberedt mad leveret til døren hver eneste dag. En sund frokostordning består af varieret, lækker mad, som både smager godt og er godt for dit helbred. Hvad er en sund frokostordning, hvordan vælger du den, og er der hjælp at hente, når du skal vælge en? Her får du inspiration til at vælge en sund frokostordning.

En sund frokostordning er lækker

En sund frokostordning er ikke noget med kedelige menuer, som slet ikke mætter, kaninføde og kolde salatblade på fad. Jo, der er da grøntsager med på menuen, men du får også gode proteiner og lækre retter. Hvis du forestiller dig, at en sund frokostordning er tør, kedelig, usaltet, usexet og fuldstædig blottet for smag og krydderier, så tro om igen. Tænk gerne over variation, når du vil have en sund frokostordning, fordi så får du gerne lidt af hvert på bordet. En sund frokostordning kan være alt fra spicy til fedtfattig. Du kan dog kende den bedst på, at der er kælet for detaljer som sundhed, og at det, som du spiser, er godt for dit helbred og dit hjerte. Et bredt udvalg af salater og skønne lune retter er en fin mulighed. Hvis du vælger en ordning, som tilbyder varieret kost med mange forskellige grøntsager, er der gerne tænkt over helbred, og at maden er god for din krop.

En sund frokostordning med skepsis

Alle vil gerne påstå, at de leverer en sund frokostordning, fordi det er der nemlig salg i. Hvem vil ikke være den, som har varen, alle ønsker? Det er nemt at sige, at man tilbyder en sund frokostordning – også selv om al maden er junk af værste slags. Derfor kan det være en fin idé lige at undersøge sagen, inden du vælger den første, den bedste, som siger, at han kan levere en sund frokostordning. Du kan risikere at få mad, som svømmer i smør og har masser af bacon og flødesovs, hvis du ikke tjekker, at de virkelig laver lækker og sund mad.

Spørg gerne dem, du kender, om de kan anbefale en eller flere leverandører. Hvis du har udset dig en bestemt leverandør af en sund frokostordning, så spørg venner og bekendte, om de har nogen erfaringer med dem eller kender nogen, der kender nogen, der har. Andre menneskers vurdering er altid god at tage i betragtning, når man tager et vigtigt valg. Det er ikke, fordi der ikke skal være plads til mad med masser af fedt en gang imellem, men hvis I er sikre på, at I har fået en sund frokostordning, så ved I også, at I grundlæggende har spist kost, som er god for jeres helbred. En sund frokostordning skal selvfølgelig også passe til jeres ønsker og behov, så tjek, hvad dine kolleger ønsker, inden I har taget afgørelsen. En sund frokostordning kan også fås med vegetariske retter og fisk. Den må gerne være tilpas bred til, at alle bliver glade og mætte.

En sund frokostordning og research

Det kræver tid og kræfter at finde den rigtige leverandør af en sund frokostordning. Få derfor et så detaljeret overblik over dine kollegers behov, krav og spisevaner. Er der nogen allergier, som maden skal tage højde for? Fx gluten og laktose. Spiser I alle kød, og er der krav om økologi og dyrevelfærd. Prøv at holde det så simpelt som muligt, når du søger en sund frokostordning, så den, du finder, er relevant for alle. Det kan fx være, at leverandøren kan have en økologisk ret hver dag, en uden gluten og masser af grøntsagsretter til vegetarerne. Variation er igen nøgleordet. Jo mere varieret en sund frokostordning er, desto bedre chance er der for, at den omfatter alle jeres individuelle ønsker og krav.

I kan være nødt til at gå på kompromis eller miste nogle mennesker i processen, som alligevel hellere vil have madpakke med, men den slags sker jo. Hvis maden, som bliver leveret, er varieret, er i mere sikre på, at der er lidt af hvert og noget lækkert at spise til alle. Når du har en komplet liste med ønsker og krav til en sund frokostordning, er du endelig klar til at researche på det. Tænk gerne i en leverandør, som laver maden i nærområdet, så den holder sig frisk og lækker. Friske, lokalt producerede råvarer plejer også at være et kvalitetstegn, men mindre kan gøre det. Bare der er tænkt sundhed og helbred ind i hvert enkelt måltid, så har I en sund frokostordning. Maden skal også smage af noget, så test den gerne, inden I laver en fast aftale med et cateringfirma eller en anden leverandør om tilberedelse og levering af en sund frokostordning. Det er især muligt, hvis det er en restaurant, som leveren en sund frokostordning til jer.

En sund frokostordning på tilbud

Det er altid en god idé at finde enkelte leverandører at vælge mellem, inden I tager den endelige afgørelse. I kan eksempelvis bede dem om tilbud på en sund frokostordning, og så kan du sammenligne prisen. Vælg den, der har den bedste mad til den bedste pris. Det kan også være, at der er plads til forhandling. Du kan fx afsløre, at en anden har givet et billigere tilbud og spørge, om de kan matche det. Der er hård konkurrence om kunder, så det kan sagtens være, at I får en sund frokostordning lidt billigere.

Jo flere I er, desto bedre chance for, at der er mængderabat på en sund frokostordning.  Det er også en mulighed at overlade arbejdet til andre. Der findes fx firmaer, som kan finde de bedste tilbud, som lever op til jeres ønsker og kriterier. Det kan I få gjort både gratis og uforpligtende. I får så tre tilbud på en sund frokostordning. Det er nemt, hurtigt og meget ligetil. I taster bare en beskrivelse af, hvilken mad I ønsker og hvilke krav I har til en sund frokostordning, så tager andre sig af resten, og du ender med at få tre gode tilbud på en sund frokostordning, som du selv kan vælge imellem. Her kan du få tre tilbud på en sund frokostordning.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *