Hvordan du kan optimere virksomhedens interne telefoni

I større virksomheder, der for eksempel har flere afdelinger enten i samme bygning eller rundt omkring i landet, er intern telefoni essentielt for virksomhedens drift. Den interne telefoni sørger nemlig for, at medarbejdere i forskellige afdelinger og måske endda i forskellige byer kan sparre med hinanden og optimere arbejdsresultaterne.

Selvom det er enormt praktisk (ja, faktisk næsten helt uundværligt), er det dog også ofte en stor udgift for virksomheden. Intern telefoni er nemlig ikke gratis, og det betyder, at de interne telefonmøder, konferencer og så videre i sidste ende kommer til at koste virksomheden dyrt.

Det kan dog undgås ved at optimere den telefoniløsning, som virksomheden har valgt. I dag findes der nemlig et antal udbydere, som faktisk tilbyder fri intern telefoni. En af disse er virksomheden Comtalk, hvis hjemmeside kan findes her.

Intern telefoniDisse har til formål at levere den bedst mulige telefoniløsning til din virksomhed, således at de ansatte har mulighed for at tale i telefon med hinanden uden, at det i sidste ende skal resultere i, at virksomheden modtager en uhyrlig telefonregning.

Derfor tilbydes et antal forskellige løsninger til intern telefoni. Eksempelvis er det muligt at vælge at ringe frit imellem virksomhedens mobiltelefoner. Denne løsninger især god for virksomheder som for eksempel køreskoler eller tømrervirksomheder, hvor de ansatte ikke arbejder på et fast sted og derfor ofte kun kan nås via mobiltelefon.

Det er dog også muligt at vælge fri telefoni imellem IP-telefoner, hvilket for eksempel er meget velegnet for store virksomheder, hvor de ansatte har faste kontorer men måske er fordelt udover flere etager og derfor kontakter hinanden via telefon. Endelig er det dog naturligvis også muligt at kombinere de to ved at ringe frit imellem både mobil- og IP-telefoner. Uanset din virksomheds behov, er det dog næsten sikkert, at der er mange penge at spare ved at optimere din løsning på intern telefoni.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *