Optimer dine jobmuligheder

Få dig et regnskabskursus og forbedrer dine chancer for at få dig et job, som enten bogfører eller revisor eller bliv bedre til at få styr over det økonomiske aspekt af din virksomhed. Det kan nemlig være en rigtigt stor fordel få sig et regnskabskursus hvor du lærer alt fra udarbejde og analysere et årsregnskab, forståelse af de enkelte nøgletal, beholdningsopgørelse, likviditetsstyring, opstilling af drift, etablering, og likviditetsbudgetter. Her er et lille overblik over hvad de enkelte termer indeholder og betyder;
Etableringsbudgettet er det budget du skal opstille fx ved opstart af en ny virksomhed, de enkelte poster du budgetter med er dog forskellig fra virksomhed til virksomhed, alt efter hvad deres enkelte behov er, det kan fx være produktionsudstyr, markedsføring, inventar og kontorartikler, leje af lokaler, og rådgivning.

Driftsbudgettet laver du for et år ad gangen, dette gør du ved budgettere alle dine udgifter, og indtægter.
Likviditetsbudgettet giver dig et overblik over om du har penge nok til at betale dine udgifter.
Dette er blot nogle af de mange ting du lærer ved at tage et regnskabskursus.

regnskabskursus og koncentration

Kan alle begynde på et regnskabskursus?
Ja det kræver ikke nogen specifik uddannelse eller baggrund for at komme på et regnskabskursus, dog kræver det en masse koncentration og engagement og en evne til at holde tunge lige i munden når man skal regne sig frem til alle mulige nøgletal og derefter give en analyse af disse tal. Så for dig som sidder og mangler nogle kompetencer på dit CV, står uden job, eller dig som skal til at arbejde med regnskaber for din virksomheds økonomi afdeling, men ikke har nogen uddannelse eller erfaring med dette så er det en rigtigt god ide at tilmelde sig et regnskabskursus.

Koncentrationsproblemer og erfaringer
Derudover vil jeg gerne høre hvor mange af jer som også har nogle koncentrationsproblemer når I skal arbejde med tal, og regnskaber det kunne være fedt et regnskabskursus det rådgav eller lærte en om nogle enkelte metoder til at holde koncentrationen når man arbejder med tal og regnskaber.

Hvis nogle af jer derude har haft kurser i regnskab må I meget gerne skrive ind og fortælle om jeres erfaringer gode såvel som dårlige, og om at det hjalp jer i jeres jobsøgning.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *