Hvorfor er det smart at ansøge om kviklån online?

Kviklån er hurtige lån, som kan lånes online. Disse lån henvender sig til folk, der har brug for småbeløb hurtigt. Det kan dreje sig om manglende penge sidst på måneden eller uforudsete udgifter, som ikke kan vente.

Kviklån kan ansøges online og over sms. Du behøver altså ikke gå ned til en kreditforening for at ansøge om lån. Derudover kræves det ikke, at du kan stille nogen sikkerhed, når du ansøger om lånet. Derfor lever kviklånet op til sit navn, og er du heldig, kan du have pengene på kontoen allerede dagen efter.

Er det sikkert at låne online?

Når du benytter dig af muligheden for kviklån, udfylder du enten et ansøgningsskema online eller sender en sms med dine personlige oplysninger. Som regel vil du skulle bekræfte lånet via mail bagefter. På den måde kan du ikke komme til at låne penge online ved en fejl. Som oftest behøver du ikke oplyse dine kontooplysninger, da de kan hentes fra dit personnummer.

Er det dyrt at låne på den måde?

Kviklån er mikrolån, altså lån af minimale beløb, som nemt kan betales tilbage. Der er naturligvis renter, men da du kun har lånet i ganske kort tid – for eksempel en måned – er det begrænset, hvad det kan løbe op i.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Før du benytter dig af muligheden for et online kviklån, skal du sikre dig, at du har læst alt, hvad der er værd at vide om rentesatsen og eventuelle ekstra gebyrer såsom oprettelsesgebyrer. Regn ud præcis hvilket beløb, du kan forvente at skylde, og lån kun, hvis du ved, at du kan betale lånet tilbage.
Derudover er det naturligvis et krav, at du er kreditværdig for at kunne benytte dig af muligheden. Du kan altså ikke få et lån online, hvis du er registreret som dårlig betaler.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *