Ønsker du tonede ruder? Læs her om de forskellige typer solfilm

Er du på udkig efter tonede ruder? Læs denne artikel og bliv klogere på dine forskellige muligheder.

Når folk ønsker tonede ruder får de påsat solfilm på bilruderne. Der findes mange forskellige typer, som alle varierer i pris, holdbarhed og anvendelighed. Her følger en gennemgang af de mest almindelige typer.

Er du udelukkende interesseret i det udseende, som de tonede ruder vil give din bil, så er det polyester solfilm, som du skal have fat i. Den er billig og også nem for montøren at fastsætte. Du skal dog være opmærksom på, at der kun er 5 års garanti på, da den ikke er ridsefast.

Er du derimod mest interesseret i solfilmens evne til at beskytte dine ruder, skal du vælge sikkerhedsfilm, som er fuldstændig brudsikker. Disse tonede ruder vil sikre din bil mod indbrud, hvilket kan være en god idé, hvis du kører rundt med værdigenstande eller bor i et farligt område.

Nanosolfilm er gennmsigtigt og bruges, hvis man kun ønsker, at folk kan se ind i bilen, men ikke er interesseret i det tonede look. Dog kan de fleste typer film fås både i mørke toner og de helt klare.

Det bedste, du kan få, er metallisk solfilm. Dine ruder vil være ridsefaste – med mindre du med vilje forsøger at ridse i det med noget meget skarpt – og de er mere varmeafvisende end de fleste andre typer. Derudover får din bil et flot look, da overfladen vil være blankere end andre typer tonede ruder.

Når du leder efter et værksted, der kan montere solfilm på dine ruder, skal du undersøge, om de kun kan finde ud af at påsætte den billige slags, eller om de kan mere end det. Spørg altid efter den metalliske, da det er svært at montere. På den måde kan du teste, om mekanikeren kan sit kram.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *