At få hjælp af en psykolog i parterapi er ikke en falliterklæring

Lider dit parforhold under manglende overskud og stress fra en travl hverdag? En psykolog kan hjælpe jer genfinde gnisten gennem parterapi.

Indgroede vaner og manglende evne eller lyst til at sætte sig ind i den anden persons verden kan ligge til grund for, at et parforhold fyldes mere med skænderi end gensidig støtte og kærlighed.
Der er meget vi skal nå i løbet af en dag: job, transport, fritidsinteresser og husholdning, og når vi kommer hjem efter en lang dag, er der ofte ikke meget overskud og energi tilbage. Har man indarbejdet en kommunikationsform, hvor skænderi er uundgåeligt eller simpelthen bare blevet en vane, kan det være en rigtig god idé at få hjælp af en psykolog gennem parterapi, som kan se forholdet udefra og pointere, hvor det går galt.

I parterapien vil psykologen kunne give parret redskaber til at kommunikere bedre. Ofte er individuel terapi med psykologen en del af parterapiens forløb, hvor begge parter kan få lov til at tale ærligt uden at risikere, at den anden bliver ked af det eller sur.

Det gælder om at finde den bedste måde at leve sammen på, og det er absolut ikke en falliterklæring at bede en psykolog om hjælp til parforholdet. Tværtimod.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *