Udskift dine lyskilder med LED pærer eller LED lysstofrør

Er du på udkig efter nye lyskilder, så er det en god ide, at du læser med her. I denne artikel vil vi nemlig gennemgå fordelene ved LED pærer og LED lysstofrør, så det kan helt sikkert godt betale sig at læse artiklen igennem, før du giver dig i kast med at købe en masse nye lyskilder, som ikke er LED lyskilder.

LED er det sidste nye inden for lyskilder, som kan give dig en stor besparelse i din hverdag. Det viser sig faktisk, at man kan spare mellem 90-95 % på elregningen, hvis man udskifter sine almindelige pærer eller lysstofrør med LED.

Derudover fjerner LED pærer og LED lysstofrør også et irritationsmoment. Du kender det sikkert; en af boligens pærer går ud, og du skal til at finde ud af, hvilken fatning der er tale om, samt hvilket skær lyset skal have. Dernæst skal du først til at finde ud af, hvor du så kan få denne type pære henne, og så skal du naturligvis først have den købt, før du atter kan få lys.

Med en LED pære vil du spare dig selv for alt dette besvær, og selvfølgelig også for den tid, det vil tage dig at købe en ny pære og montere den. En LED pære har nemlig en levetid på 50.000 timer, hvilket svarer til 45 år, hvis man bruger den 3 timer om dagen. Man kan derfor groft sagt sige, at du kun behøver at købe nye LED pærer eller LED lysstofrør 1-2 gange i løbet af hele dit liv.

Har denne korte artikel fået dig overtalt til at udskifte dine almindelige pærer eller lysstofrør med LED, så kan forhandler Mr. Perfect både LED pærer og LED lysstofrør til fordelagtige priser.

led lysstofrør og pærer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *