Vil du have penge tilbage fra dit lejemåls depositum?

Det er næsten ikke til at overskue. Hvis man bare kunne knipse med fingrene, og så var man på plads. Det er drømmescenariet, når man skal flytte fra en bolig til en anden. Men der skal mere end et knips til. Måske har du en flytning lige om hjørnet og skal flytte ud af dit lejemål, så kan du med fordel overveje hjælp til rengøringen. Som bekendt ligger de fleste lejere mange penge i et depositum, og der er nok ikke nogen, som ikke ønsker at få nogle af pengene igen. 


En flytning er fysisk og mentalt krævende. Der er mange huskelister og praktiske ting, der skal sørges for. Tunge flyttekasser, møbler og et overraskende antal sager, som dukker op fra skuffer og skabe. Har du allerede sat venner og familie i gang med at bære ud fra dit gamle lejemål og ind i din nye bolig, så er der muligvis ikke flere ressourcer at hente der. Flytterengøring kan hjælpe dig med at sikre det resultat, som kan gøre, at du får penge tilbage den anden vej.

Forhåndsindtryk

Det hele handler om at skabe et perfekt førstehåndsindtryk, når udlejer træder ind i din bolig. Hvis hovedrengøringen ikke er din stærke side, eller du bare ikke magter det, så kan det være en god idé at få professionelle ind for at gøre arbejdet. Et rengøringsfirma sørger for, at der er handlet de rigtige redskaber og midler ind, så din lejlighed er så god som ny. Er dit lejemål i Nordsjælland eller København, så er Renice rengøringsfirmaet et oplagt bud for dig. Firmaet har mere end 10 års erfaring og er specialiseret i at få din bolig til at skinne ved fraflytning.

Her er de vigtigste rengøringsområder ved en flytning

  • Rengøring af gulve: Renice rengøringsfirma sørger også for aftørring af paneler, støvsugning og rengøring af dørtrin.
  • Rengøring på badeværelset: Rengøring af alle kroge og flader. Alt inventar bliver rengjort og pudset. Toiletkummen og håndvasken skal afkalkes.
  • Køkkenet: Det er et af de yderst krævende rum. Renice sørger for at støvsuge og tørre af både indvendig og udvendig af hvidevarer. 

Hvis du gerne vil have et bud på, hvad Renice kan tilbyde dig samt, hvad det kommer til at koste, så kan du gå ind på hjemmesiden og få et uforpligtende tilbud. Kvadratmeter har en rolle at spille her, men du må hverken tænke at din bolig er for stor eller lille, for Renices personale er uddannet til det hele

You may also like...