Test af GPS system til flådestyring

I forbindelse med det stigende antal af forskellige GPS systemer på markedet, har vi testet nogle forskellige GPS systemer. Her kan du læse den første test, som er baseret på et GPS system til flådestyring fra Trackunit.

Hvem er Trackunit

Først og fremmest er det en god ide lige at nævne, hvem producenten er. Trackunit har i mange år beskæftiget sig med at udvikle GPS systemer til flådestyring. Deres systemer giver eftersigende et effektivt overblik over de pågældende køretøjer, og det har en positiv effekt på indtjeningen.

Kan vi så stole på, at dette passer? Det vil vi finde ud af igennem vores test, som du kan læse i nedenstående.

Test af Trackunits GPS system til flådestyring

Vi vil gerne starte med at sige, at vi er meget overraskede over, hvor godt det her GPS system rent faktisk virker. Uden at gå for meget i detaljer med teknologien bag systemet, så monteres der en lille enhed med GPS og GSM i den pågældende maskine, som indhenter driftsinformationer og sender dem til en server. På den måde kan informationerne fra GPS systemet ses direkte på Trackunit Manager på internettet, og noget rigtigt smart er, at det også er lavet som en app, der kan downloades til smartphones. På den måde kan den ansvarlige for flådestyringen hele tiden være opdateret om, hvor køretøjerne befinder sig henne, hvornår de skal til service, om opgaven er fuldført etc. Det er uden tvivl super smart!

GPS system til flådestyring

Konklusion: Dette GPS system til flådestyring fra Trackunit er uden tvivl værd at investere i, hvis man ønsker at optimere driften og vedligeholdelsen af sine maskiner. Systemet virker døgnet rundt i hele verden, og det er super nemt at betjene.

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *