Mobilt omstillingsanlæg er smart for et firma med kørende sælgere

For at et firma kan køre som smurt, er det vigtigt, at der er styr på den interne kommunikation. Det er ikke kun gode kommunikationsevner, som de ansatte skal besidde; det kræver også et godt internt kommunikationssystem. For et firma med mange ansatte uden for huset, f.eks. sælgere, kan et mobilt omstillingsanlæg være en rigtig god idé.

Et mobilt omstillingsanlæg fungerer på samme måde som et almindeligt omstillingsanlæg ud over, at det er muligt at fange medarbejderen på mobilen og ikke kun ved skrivebordet. Med et mobilt omstillingsanlæg kan man nemt få oplysninger om hvorvidt sælgeren sidder i møde, er til frokost eller ude at køre. Det samme gælder opkald til chefen og andre medarbejdere.

Man kan på et mobilt omstillingsanlæg, der både er kompatibelt med IP og mobil eller et omstillingsanlæg, der udelukkende er rettet mod en virksomhed, hvor alle medarbejdere er ude.

Det er ikke bare for den interne kommunikations skyld, at et godt omstillingsanlæg er vigtigt. Samarbejdspartnere og kunder, der ringer ind, skal gerne få et godt indtryk af virksomheden allerede i telefonen. Lang ventetid, besværlig omstilling og afviste opkald på grund af manglende tilstedeværelse er et rigtig dårligt signal at sende til kunder. Med et godt omstillingsanlæg kan dette undgås.

Forestil dig en virksomheds salgsafdeling. Her sidder sælgerne og foretager kolde kald eller kundemøder over telefon, men andre gange skal de ud til kunden for at holde møde hos dem. Allerede eksisterende kunder med spørgsmål til deres eksisterende kontrakt kan med et mobilt omstillingsanlæg stadig komme i kontakt med sælgeren, når han er på farten. Det samme gælder virksomhedens øvrige ansatte. Tid er penge, og den tid, man bruger vente på, at en bestemt person med den rette viden kommer tilbage på sin pind, er rent spild, når det kan undgås med et mobilt omstillingsanlæg.

You may also like...

2 Responses

  1. Tina Olsson siger:

    Vores firma har faktisk netop investeret i et mobilt omstillingsanlæg, men vi har ikke helt vænnet os til at bruge det endnu. Der er altid nogen, der kommer til at sige “Ja, jeg beklager, ham du skal have fat i er lige ude at køre”, og først bagefter husker de, at de jo sagtens kan ringe dem op. Ak:)

  2. Amanda Poulsen siger:

    Mobilt omstillingsanlæg via IP? Det lyder smart og billigt…

    Det må jeg fluks kigge nærmere på.

    Tak for tippet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *