Skal du have flyttet noget tungt? Johannesen yder kranservice i hele landet

Der kan være mange årsager til, hvorfor du får brug for en kran. Det kan være både inden for erhverv eller privat. Mange private bruger kranfirmaer til eksempel at få flyttet et skur, et legehus, et anneks o.s.v. eller til bådtransport. til erhverv er der ofte tale om større opgaver, som kræver et længere samarbejde. Der kan dog også være tale om kortere opgaver – eksempelvis akut kranservice. Hvad end du kontakter et kranfirma som privatperson eller som erhvervsperson, kan det være svært at vurdere, hvad opgaven kræver. Netop derfor er det en god idé at kontakte et specialiseret firma, så du er sikker på, at opgaven løses optimalt og korrekt.

Johannesen Kran og Maskintransport er specialiseret inden for kranservice. De har over 75 års erfaring i branchen, hvorfor det er retvisende at kalde dem eksperter. Det er et familieforetagende, og i dag sidder 4. generation i førestolen. Stolte traditioner, godt omdømme og høje standarder er kerneværdier.

Virksomheden råder over en stor maskinpark med plads til både almindelige kraner, mobilkraner og mobile tårnkraner. Og hver opgave vurderes individuelt i forhold til, hvilken en maskine der er bedst egnet. Individuelle løsninger er et træk, der går igen igennem hele virksomheden, og den måde man gerne vil behandle kunder på. Det betyder, at hver opgave besigtiges, før en løsning udarbejdes, og at alle opgaver tages alvorligt som særtilfælde. Man ønsker således ikke at handle ud fra faste standarder, hvor der ikke tages hensyn til de unikke forhold, der er tilknyttet hver opgave.

Kundetilfredshed og kundebehandling går igen i alle afdelinger

Hvis du researcher lidt på Johannesen Kran og Maskintransport, vil du opdage, at deres anmeldelser fra kunder ligger helt i top. Og det er ikke tilfældigt. Netop kundeplejen og behandling er nemlig det helt centrale i virksomheden, og det kommer til udtryk i alle aspekterne. Lige fra kranchaufførerne, der løser opgaverne med høj præcision, og som altid har et smil på læben, til den overordnede kvalitet der gennemsyrer tilgangen – både i store og små opgaver. Og du kan være sikker på at blive behandlet på samme måde, hvad end du kontakter Esbjerg, Fredericia eller Hvidovreafdelingen.

Hvis du leder efter en virksomhed, der yder maskintransport i høj kvalitet, er Johannesen Kran og Maskintransport et åbenlyst valg. Anmeldelserne taler for sig selv, og det er firmaet klar til at bevise. Du har altid mulighed for at indhente et uforpligtende tilbud på hjemmesiden eller ringe og tage en gratis dialog om din opgave. Her kan du også snakke pris, hvis du gerne vil have en nærmere idé om, hvor niveauet kommer til at ligge.

Kranfirmaet kan kontaktes per telefon i de forskellige afdelinger, på mail eller via kontaktformular.

You may also like...